“Herkese merhabalar. Bu akşam yine KHK’lı Platformları Birliği akşamı, (Ç)Alınan Haklarımız ve Özgürlüğümüz, Yeniden inşa edeceğimiz Geleceğimiz İçin Her pazartesi ve Perşembe olduğu gibi saat 21.00 da görüşmek üzere!”

KHK’lı Platformları Birliği konuyla ilgili şu açıklamayı gerçekleştirdi;

6 yıldır devam eden KHK lılara ve OHAL mağdurlarına yapılan zulümler ve baskılar artık tüm toplumu kapsayacak şekilde devam etmekte ve muhalif olan herkese etkisini sürdürmektedir.

İnançlarından, ideolojilerinden dolayı hiçbir insan yargılanamaz. Düşünce ve fikirlerini ifade ettiler diye tutuklanamaz. Maalesef ülkemizde bu durum tam tersine işlemektedir. Gazeteciler, Siyasiler, Akademisyenler, Doktorlar, Öğretmenler, öğrenciler, ev hanımları ve bu ülkenin yetişmiş insanları sırf düşünce ve fikirlerini belirttiler diye inançlarından dolayı cezaevlerinde tutulmaktadırlar.

Cezaevlerinde insanların özgürlükleri ve hayatları haksız ve hukuksuz bir şekilde çalınmaktadır.

KHK ve OHAL rejimiyle bu insanlar 6 yıldır bayramlarını ailelerinden, sevdiklerinden ayrı geçirmektedirler. Bu bayram ayrı geçirilen son bayram olsun istiyoruz.

KHK li Platformları Birliği olarak bu haksızlıklara, hukuksuzlara hayır diyoruz. Ülkemize Adaletin, Hukukun, Demokrasinin yeniden gelmesi için hep birlikte tüm kamuoyuna, siyasilere ve yetkililere sesleniyoruz, Artık yeter bu gidiş nereye kadar.....

VE DİYORUZ Kİ ?

??

#KHKlıBayramİstiyor

Editör: TE Bilisim