Türkiye KHK Platformları Birliği; "Eğitim Sen’le birlikte bu akşam twetter da TT çalışması yapacağız."

Türkiye KHK Platformları Birliği'nin Konuyla İlgili Destek Açıklaması Şu Şekilde;

"Biz; KHK’lar eliyle işten atılan ve devletin çalışmak istemediği 140 bin kamu emekçisinin temsilcisi olarak şunu bir kez daha belirtmek istiyoruz. KHK’lar haksız hukuksuzdur. Anayasaya aykırıdır Masumiyet karinemiz, adil yargılanma hakkımız ve savunma hakkımız hiçe sayılmış KHK’lar sonrası çalışma hakkımız dahil insani ve anayasal hakkımız sorgusuz sualsiz bir şekilde elimizden alınmıştır.

Durum bu iken 140 bin kamu emekçisine yargı yolu dahil hak arama yolları tamamen kapatılmıştır. 140 bin kamu emekçisinin neden ihraç edildiği çok farklı olmakla birlikte ihraç biçimi ve ihraç sonrası yaşadıkları aynı ve aslında çok benzer durumlar.

İşte bizleri biraraya getiren de bu ihraç biçimi ve ihraç sonrası yaşadıklarımız ve gaspedilen haklarımızı ve bizden çalınan 5 yılımızı geri alma isteğimizdir.

Bizler çok haklı ve çok meşru bir hak mücadelesi veriyoruz. Anamızın ak sütü kadar helal olan dişimizle tırnağımızla edindiğimiz işimizi ve haklarımızı geri istiyoruz.

İşimizi geri istiyoruz talebini kendi talebi olarak gören ve bu uğurda mücadele eden Eğitim Sen’le birlikte bu akşam twetter da TT çalışması yapacağız.

Bu mücadele de yanımızda olan herkese teşekkür ediyor tüm duyarlı kamuoyunu dayanışmayı büyütmeye davet ediyoruz.

KHK’lar tüm sonuçları ile iptal edilsin!

İşimizi geri alacağız!

KHK’lar gidecek biz kalacağız!

Haklıyız kazanacağız!

Bugünkü ETİKETİMİZ

İşimiziGeriİstiyoruz.

20.00 da başlıyoruz.

Her 5 dk da bir kısa ve özgün twit atınız bol rt ve beğeni yapınız.

Saatinden önce twitter atmayınız.

Desteklerinizi bekliyoruz."

Editör: TE Bilisim