“KHKlı-KHKsız tüm OHAL Mağduru dostlarımızla birlikte bizlere yapılan haksızlık ve hukuksuzluğun bir daha asla hiç bir insana yapılmaması için her #Pazartesi #Perşembe, 21:00'de TT etkinliği yapıyor, Herkesi davet ediyoruz.”

Platformları Birliği; "Bu hukuksuzluğu dile getirerek bir kez daha siyasilere ve kamuoyuna seslenerek bizim haklarımızı geri vermek için #TekBirKararYeter " dedi.

KHK’lı Platformları Birliği konuyla ilgili açıklamasında şunları ifade etti;

KHK mağduriyetleri hukuki olmaktan çok siyasi bir sorundur. Tüm KHK mağduriyetleri tek bir kararla sona erdirilebilir.

Eski Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da gündeme getirdiği gibi bu konu aslında çözümü çok basit ve siyasi bir kararla çözülebilir.

KHK’lar akla, hukuka, ahlaka, insafa, izana, aykırıdır. Tüm KHK mağduriyetleri tek bir kararla sona erdirilebilir.

Haklarında yargı kararı olanlarda yargının bağımsız ve tarafsız bir erke dönüşmesiyle birlikte işlendiği sırada suç sayılmayan nedenlerle verilmiş mahkumiyet kararlarını kaldıran bir içtihatla hukuk eliyle ve hukuk çerçevesinde kısa sürede haklarına kavuşabilirler ve beraat ettirilir mesleklerine iade ettirilebilirler.

Bizde KHK li platformları olarak bu akşam bu haksızlığı ve hukuksuzluğu dile getirerek bir kez daha siyasilere ve kamuoyuna seslenerek bizim haklarımızı geri vermek için

#TekBirKararYeter

Editör: TE Bilisim