KHK'lı Platformları Birliği; “Siyaseten daha etkin olabilmek, çözümü temin ve tesis etmek için siyasilere bir kez daha sesleniyoruz.”

KHK'lı Platformları Birliği konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti;

OHAL/KHK'LAR marifetiyle hayatı altüst olmuş,  hukuksuzca emeğimizden edilmiş, sosyal kıyıma maruz kalmış, yaşam hakkı dahil en az 148 anayasal hakkımız ihlal edilmiş direkt 2 milyon, dolaylı olarak da 8 milyon insanız.

Yaşadığımız onca şeye rağmen, hukuk içerisinde, yaşadığımız hukuksuzlukları her platformda dile getirmiş ve tam olarak istediğimiz şekilde olmasa da ciddi manada muhatap alınabilirdik sağladık.

WhatsApp Image 2023-03-20 at 20.04.32

Hukuken AYM, AİHM İLO ve BM İnsan Hakları Komitesince verilen kararlar doğrultusunda öne sürdüğümüz tezlerin doğru olduğu tescillenmiş oldu. Siyaseten ise muhatap kabul edilip çözüm önerilerimizi kabul ettirerek varlığımızı gösterdik.

İstediğimiz düzeyde olmasa da kamuoyunda yaşadığımız hukuksuzluklar Platformlarımızın yoğun gayretleri sonucunda çeşitli çevrelerce daha fazla dile getirilmekte, her görüşten insanın dikkatini çekmeye başlamıştır. Siyaseten daha etkin olabilmek, çözümü temin ve tesis etmek için siyasilere bir kez daha sesleniyoruz.

21:00 da Birlik hesabından atılacak tweetin rt beğeni ve alıntılama yapılması ile başlamaya özen gösterelim lütfen.

Bugün ki etiketimiz

#SeçimdeBizDeVarız

Editör: Haber Merkezi