KHK Mağdurlarının Sesi Olan “KHK TV 2 Yaşında”

1 Ağustos 2019’da yayın hayatına merhaba diyen KHK TV, iki yılı geride bıraktı.

Geçtiğimiz iki yıllık süre zarfında yaklaşık 650 video içeriği üreten ve YouTube kanalı  44 bin abone sayısına yaklaşan KHK Tv’nin bu süreçte videoları, 13  milyon kez görüntülendi ve bir milyon saat izlendi.

KHK TV İKİ YILLIK YAYIN YAŞAMIYLA İLGİLİ ŞU AÇIKLAMAYI GERÇEKLEŞTİRDİ;

DÖNEMİN TOPLUMSAL HAFIZASINI TUTMAYA GAYRET EDİYORUZ

Hukuksuzluğa uğrayan ve mağdur edilen kitlelerin sesi olmaya gayret edip, dönemin toplumsal hafızasını tutmaya çalıştığımız bu süreçte, sesimiz de kesilmeye çalışıldı. Hiç bir gerekçe gösterilmeden, kanalımız Türkiye’de erişime kapatıldı. Erişim yasağı ile ilgili itirazlarımızı yaptık. Mahkeme süreci devam ediyor. Ve erişim engeli hala devam etmekte.

ENGELLEMELERE RAĞMEN YAYIN HAYATIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Ancak biz tüm engelleme girişimlerine rağmen yılmadık mazlumların sesi olmaya devam ediyoruz. Bu iki yıllık süreçte bizi en çok sarsan olay ise KHK TV’nin Genel Yayın Yönetmeni değerli hocamız Prof. Dr. Haluk Savaş’ı kaybetmemiz oldu. Hastalığına rağmen, hasta yatağında çalışmalarımıza destek ve bizlere de moral verdi. O, bizlere mücadeleyi, haksızlık karşısında susmamayı öğretti. O, vefat etse de biz KHK TV gönüllüleri olarak fikirlerini yaşatmaya devam edeceğiz.

KHK TV’NİN KURULUŞ AMACI YAPISI VE MİSYONU

KHK TV, “Kanun Hükmünde Kararname” (KHK)lerle hukuka uygun bir biçimde soruşturulmadan ve yargılanmadan kamudaki işlerinden ihraç edilen yaklaşık 140 bin kişinin sesini duyurmak ve hak mücadelesini desteklemek amacıyla kurulmuştur.

KHK TV hiç bir zümreye, gruba, kuruma bağlantısı olmayan, yalnızca sosyal medya araçlarını kullanarak yayın yapan tamamen bağımsız bir yayın kurumudur.

KHK TV vicdan, hak, hukuk ve adalet mücadelesi vermektedir. Öncelik KHK’larla hakları gasp edilmiş kişiler olmak üzere tüm mağdur ve mazlumların yanındadır.

KHK TV, topluma yayılmış olan korku atmosferini yok etmeyi ve cesaret aşılamayı temel amaç edinmiştir. Bu amaca tercüman ve aracı olan herkese ekranı açıktır.

Ekranı herkese açık olan KHK TV’ye  sizler de destek olmak isterseniz

Patreon ve Kreosus hesaplarımızdan destek verebilir.

KHK TV YouTube kanalımıza  ve diğer sosyal  medya hesaplarımızı takip edip abone olarak, beğen ve paylaş butonlarına dokunarak tüm  mazlum ve mağdurlara ses olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim