Toplumsal Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Çiçekçi "#gitmeyipdegistirecegiz ve #okuyanturkiye projesini başlatmak için 31 Ağustos 2020 Pazartesi Saat:13.00’te Adana Adliyesi Taş Bina önünde basın toplantısı gerçekleştirecek ve katılımcılara kitap dağıtarak beraber kitap okuyacaklar.

Toplumsal Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Çiçekçi Çağrısında; "Türkiye’nin asıl sorunu ne siyasidir, ne ekonomiktir, Türkiye’nin asıl sorunu ahlakidir. Bizler insani ve ahlaki değerlerimizi kaybettik. Ahlaki ve insani değerlerin düzeyi bir ülkenin gelişmişlik düzeyini belirler. Ve maalesef biz ülkemizde diziler, filmler, çizgi filmler, atasözleri, anne ve babanın yanlış sözleri ile çocuklarımızı hep zehirledik. Onlara yalan söylemeyi, rüşvet almayı, sorumsuzluğu, saygısızlığı, beleşçiliği, kötü olmayı, açgözlülüğü, şiddeti öğrettik ve maalesef bunların hepsini fark etmeden yaptık. Söyleyeceklerimiz siyasi değil, siyaset üstü olup tamamen ahlakidir, insanidir.

İşte bu bilmeden yaptığımız yanlışları tüm Türkiye’ye fark ettirmek, çözüm yolları sunmak ve #gitmeyipdegistirecegiz ve #okuyanturkiye projelerini başlatmak adına 31 Ağustos 2020 Pazartesi Saat:13.00’te Adana Adliyesi Taş Bina önünde önce basın toplantısı yaparak KIRMIZI KARINCA İNSANİ VE AHLAKİ DEĞERLER MANİFESTOSU’nu okuyup sonra da bina önünde sizlere kitap dağıtarak beraber kitap okuyacağız."dedi


Çiçekçi "Böyle bir kültürel projeyi özellikle Adana Adliyesinin önünde başlatmamızın nedeni hep kötü olaylarla anılan Adana Adliyesine itibar kazandırmaktır.

Ayrıca da her değişimin, dönüşümün başarı ile sonuçlanması için öncelikle adaletin öneminin vurgusunu yapmaktır."dedi

Editör: TE Bilisim