Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi. Köksal, "Esnaf, çiftçi, işçi, sanayici, emekli perişan CHP olarak fakirin fukaranın toplumun tüm kesimlerinin hakkını savunmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Kırka, Düzağaç, Güney beldeleri ve Çalışlar Köyü ile Beyyazı Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

BIRAKIN AYA GİTMEYİ, KÖYDE CEP TELEFONU BİLE ÇEKMİYOR..!

Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilk ziyaretini beraberinde CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Düzağaç Belde Başkanı ile birlikte Kırka Beldesi'ne gerçekleştirdi. Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan ve vatandaşlarla görüşerek istek ve talepleri dinleyen Milletvekili Köksal, daha sonra beraberindekilerle birlikte Düzağaç Beldesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Çalışlar Köyü'nde de vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Köksal, "Aya yol yapıp astronot göndermekten bahsedenler Çalışlar Köyü'ne 'yansıtıcı' kuramamışlar. Köyde bırakın interneti cep telefonumuz çekmiyor. Haberleşme büyük sıkıntı. Ülkemizin üretim yapan en büyük geçim kaynağı olan çiftçilerimiz büyük sıkıntı içersindeler. Salgın nedeniyle çok zor günler geçiren çiftçilerimiz her şeye rağmen üretime devam etmeye çalışıyorlar. Zor durumda olan çiftçilerimizin bir an önce hak ettikleri devlet desteğini almaları gerekiyor." dedi.

GÜNEY HALKI BÜYÜK MÜCADELE VERDİ

Sinanpaşa İlçesi'ne bağlı Güney Beldesi'ni de ziyaret eden Köksal, Güney’e verilen “Belde” olma sözünün takipçisi olduklarının altını çizerek, "Büyük mücadeleler sonucu nihayet belediyeliğini kazanan Güney halkının haklı mücadelelerinde yanlarında olduk. Güney halkı sürecin başında bu yana sadece mahkemenin verdiği kararın uygulanmasını istiyorlardı. Yıllar sonra verdikleri mücadele sonucunda da yasal hakları olan belediyelerine yeniden kavuştular.” ifadelerini kullandı.    

BEYYAZILILAR TARLALARININ DÜŞÜK BEDELLE KAMULAŞTIRILMASINDAN RAHATSIZLAR

CHP Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Beyyazı Beldesi'ni de ziyaret ederek vatandaşları dinleyen Köksal, "Beyyazılılar OSB tarafından tarlalarının düşük bedelli kamulaştırılmasından duydukları rahatsızlığı dile getiriyor. Birinci sınıf tarım arazileri elden giderse köyde tarımın neredeyse yapılamaz hale geleceğini söylüyorlar. Köylü çözüm bekliyor." şeklinde konuştu.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Milletvekili Köksal, Afyonkarahisar merkezde de CHP Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeleri ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Afyonkarahisar Muhtarlar Derneğini ziyaret edip pandemi döneminde muhtarların faaliyetleri ve talepleri hakkında Dernek Başkanı Suat Uygur ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.

2. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ İLE SMMMO'YU ZİYARET ETTİ
SANDIKLILI KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Köksal beraberindekilerle birlikte 2. Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Bekir Koçak'la görüş alışverişinde bulunarak sıkıntılarını dinledi. Daha sonra Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret ederek Oda Başkanı Serhat Gümüş ile görüşen Köksal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret eden Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği üyeleri ile bir araya geldi.

Editör: TE Bilisim