Köksal'dan jet yanıt: Asıl terörist kim? Önce aynaya bak

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in kendisine ve meslektaşlarına yönelik sarf ettiği "teröristlerle kol kola geziyorlar" ifadesinin kabul edilmeyeceğini belirterek, "Böyle saçmalık olabilir mi? FETÖ'den icazet alıp teröristlerle kol kola gezenler kim? Önce aynaya baksın" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven'in kendisi ve meslektaşları hakkındaki "teröristlerle kol kola geziyorlar" ifadesine sert yanıt verdi.
MESLEKTAŞLARIMIN SORUNLARINI ANLATMAMDAN RAHATSIZLIK DUYMUŞ..!
Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar Barosu'nun genel kurulunda yaptığı konuşmada, "avukatlara yeşil pasaport alma hakkı"nın hiç soruşturma geçirmemiş meslektaşlarına tanındığı dile getirdiğini ancak kendisi de avukat olan AKP Milletvekili Yurdunuseven'in şahsına ve diğer meslektaşlarına terörist imasında bulunduğunu belirterek, "AKP Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, baro genel kurulunda avukat meslektaşlarımın yaşadıkları sıkıntıları ve bu konudaki çözüm önerilerini ve bu çözüm önerilerini AKP'nin kabul etmeyişini çoklu baro düzenlemesini getirerek ülkenin bölünme riskinin avukatlardan başlayacağı, üniter devlet yapısının zarar göreceği endişesini dile getirmemden rahatsızlık duymuş." dedi.
YURDUNUSEVEN, MESLEKTAŞLARINA ADETA HAKARET EDİYOR,
TERÖRİSTLERE YEŞİL PASAPORT İSTENİYORMUŞ ALGISI YARATMAYA ÇALIŞIYOR...

Yurdunuseven'in avukat meslektaşlarına adeta hakaret ederek teröristlere yeşil pasaport isteniyormuş gibi bir algı yaratmaya çalıştığının önemle altını çizen Köksal, "Beni terör örgütleriyle kol kola gezmekle suçlamış. Avukat meslektaşlarıma yeşil pasaport verilmesine ilişkin düzenlemede soruşturma geçirmemiş olma şartının kaldırılmasını ısrarla talep etmemize rağmen kabul edilmedi. Bu talebimizi avukatları terörist gibi ilan ederek meslektaşlarımıza adeta hakaret ederek teröristlere yeşil pasaport istediğimiz algısı yaratmaya kalkmış. Afyonkarahisar Barosu'nda müvekkili tarafından şikayet edilmiş hatta yargılanmış ve beraat etmiş veya takipsizlik kararı almış AKP'li, MHP'li ve diğer siyasi partilere mensup birçok meslektaşımı biliyorum." ifadelerini kullandı.
YURDUNUSEVEN'E OY VEREN AKP'Lİ MESLEKTAŞLARIMIZDA MI TERÖRİST?
Köksal açıklamasının devamında şunları söyledi:
"Bu meslektaşlarımız takipsizlik veya beraat kararı almasına rağmen sırf soruşturma geçirdikleri için yeşil pasaport alamayacak. Şimdi Sayın Yurdunuseven'e oy veren bu AKP'li avukat meslektaşımız terörist mi? Böyle saçmalık olabilir mi? Kaldı ki, ağlak FETÖ'yü ziyaret edebilmek için sıraya girenler onun sümüklü mendilini çerçeveletip duvara asanlar, Sayın Burhanettin Çoban'ın da dediği gibi; vekil, bakan, belediye başkanı olabilmek için Pensilvanya'ya gidip icazet alanlar, terörist başı Apo ile İmralı'da masaya oturup onun mektubunu okutanlar, 2019 İstanbul seçiminde kırmızı bültenle aranan “PKK'lı Osman Öcalan”ı TRT'ye çıkarıp "Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım"a oy istetenler, Habur'da davul zurnayla kırmızı halılar sererek "teröristleri karşılatanlar" beni teröristlerle kol kola olmakla suçlamış. Hadi oradan herkes haddini bilecek. Ağzından çıkanı kulağı duyacak. Önce aynaya bakacak."

Editör: TE Bilisim