Konya AGD Üniversitede Mezuniyet Heyecanı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Üniversite Komisyonu 46. dönem mezuniyet programı gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinliğe AGD Konya Şubesi Teşkilat Başkanı Hasan Hüseyin Çalı, AGD Konya Şube Üniversite Komisyon Başkanı Beytullah Azak, Komisyon Üyeleri ve mezunlar katılım gösterdi.

Mezun olanlara ve şube üniversite komisyonuna plaket takdimi yapılan programda heyecan dolu anlar yaşandı. Üniversite Komisyonu Eğitim Birimi Başkanı Muhammet Talha Kanik’in okuduğu Kuran’ı Kerim tilavetiyle ile başlayan programda söz alan AGD Konya Şubesi Teşkilat Başkanı H. Hüseyin Çalı, “Bizim gençliğimiz inşallah Roma’yı fethedecek nesil olacak. Çalışmalarımıza Allah yolunda şuur ile devam ettiğimiz sürece Rabbimiz bizim yardımcımız olacaktır. Her ne olursa olsun Hakk’ın yanından ayrılmadıkça zafer bizden yana olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Programda gençlere hitap eden Şube Üniversite Komisyon Başkanı Beytullah Azak ise şunları söyledi: “Erbakan Hocamızın da dediği gibi; “Bir milletin asıl gücü imanlı ve inançlı evlatlarıdır.” Bu bilinç ve bu şuurla çalışmalar yaptığımız üniversite komisyonumuzdan bugün bazı arkadaşlarımızı mezun ediyoruz. Bilinmelidir ki Konya ve üniversite komisyonumuz her daim arkadaşlarımızın evi olarak kalacaktır. Pandemi döneminden ötürü uzaktan eğitim sürecinde çok bir araya gelemesek de yaptığımız online etkinliklerle heyecanımızı diri tuttuk. Bugün yaptığımız bu programla da görüyoruz ki heyecanımız tam. AGD’li bir genç dört fakülte bitirmiş gibidir diyen Necmettin Erbakan Hocamızı bugün bir kez daha anlıyoruz. Mezun olan tüm arkadaşlarımıza ise bundan sonraki hayatlarında başarılı çalışmalar diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim