Korku Videoları Çeken YouTuber Okan Sarıoğlu'nun Anlattıkları Çok Şaşırtıyor!

Korku videosu çekerken verdiği tepkiler takipçileri tarafından çok samimi bulunuyor. Youtube’da oldukça ilgi gören korku videoları ve bazen de başkalarının korku videolarına verdiği tepkiler ile sık sık trend olan bir YouTuber. Bursa'da yaşayan Okan Sarıoğlu'nun Youtube kanalında yaptığı eğlenceli ve korkunç videolar milyonlarca kişi tarafından izlenip beğeni yağmuruna tutuluyor. Yorumlarda ise kendisini destekleyenler olduğu kadar linç edenler de oluyor.

YouTube’da en çok izlenen içeriklerin başında korku videoları geliyor. Ancak genç Youtube içerik üreticisi Okan Sarıoğlu'nun eğlence ve korkuyu bir araya getirerek ortaya çıkardığı videolar çok fazla kişinin dikkatini çekiyor. Ana kanalında 500 bin aboneye sahip Okan Sarıoğlu, bu videoları çekmeye başlamasının sebebini ''Yalnızlık, arkadaşım olmaması ve dışlanmak'' olarak açıklıyor. Okan Sarıoğlu, 2016'da açtığı bu kanalında eğlenceli oyun videoları yapıyordu. YouTube videoları çekmeye arkadaş edinmek ve onu seven insanlar olmasını istediği için başlayan genç fenomen, şu anda geldiği noktayı hayal dahi edemeyeceğini dile getiriyor. Sarıoğlu, eğitimine de ara vererek tüm hayatını Youtube'a adadı ve tüm gelirini oradan elde ediyor.

Video konsepti gereği rol yaparak paranormal olaylar yaşayan, bazen de paranormal videolara tepki veriyor. Ancak onu diğer Youtuberlar'dan ayıran en önemli özelliği samimiyeti ve videolarında yaptığı eğlenceli tepkiler. Her videosu saatlerce emek gerektiren Okan Sarıoğlu, kimi zaman da izleyenleri çok şaşırtıp korkutuyor. Bazen yayınladığı vlog videoları ile de günlük hayatını merak eden takipçilerine yaptıklarını göstermeyi ihmal etmiyor.

YENİ KANALLAR VE YENİ İÇERİKLER DENİYOR

10 yaşlarından beri Youtube ve sosyal medyayla ilgilendiğini sıkça dile getiren ünlü Youtuber Okan Sarıoğlu, artık yeni içerikler denemesinin şart olduğunu düşünüp hem korku oyunları hem de korku tepki videoları da çekmeye başladı. Kanalının genel konsepti korku parodi videoları olan Sarıoğlu, şimdilerde ise eğlenceli ve komik tepki videoları da yapmaya başladı. Yine kanalının ana konseptinden şaşmadı ve korku içeriklerine tepkiler verdi. ''Korkulacak tek şey korkunun kendisidir.'' diyerek korkunun aslında kontrol edilebilir bir şey olduğunu da vurguluyor. Açtığı yeni Youtube hesaplarında da bilgisayar oyunları ve mobil oyunlar oynadığı farklı tarz videolar çekiyor. Aynı zamanda YouTube'un yeni özelliği ''Shorts'' için de yeni bir kanal açtığını görüyoruz. Yeni kanalları hızla yükselerek kısa sürede 100 bin aboneye ulaşır gibi görünüyor.

"Buralara gelmek hiç kolay olmadı. Yaptığım videoları başlarda sadece kendim izliyordum. Zaman geçtikçe ben de kendimi geliştirdim ve şimdi milyonlarca insan beni izliyor. Kendime çok şaşırıyorum. Daha iyi başarılar elde etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.''

Editör: TE Bilisim