KRAL POP RADYO’DAN  90’LI YILLARA IŞINLANACAĞIMIZ YENİ BİR PROGRAM: CİHAN HATİPOĞLU İLE “BİZ DE 90’LAR ÇOCUĞUYUZ” HER PAZAR 12.00’DE KRAL POP RADYO’DA

“Pop ’un Kralı” sloganı ile yayın hayatına başladığı günden bu yana, Türkiye’nin en çok dinlenen Türkçe Pop müzik radyoları arasında yer alan Kral Pop Radyo, aklı 90’lı yıllarda kalanları her Pazar, sürpriz konukları ile birlikte zamanda yolculuk yapmaya çağırıyor.

90’lı yıllara damga vurmuş şarkılar, yüzümüzü güldüren anılar, izlediğimiz ve hafızalara kazınmış programlar her hafta sürpriz konu ve konukları ile birlikte “Biz de 90’lar Çocuğuz” programında.

Yıllardır 90’lı yıllar konseptli yaptığı radyo - televizyon programları ve partileri ile tam bir 90’lı yıllar tutkunu olan Cihan Hatipoğlu, programla ilgili heyecanını şu sözleri ile aktarıyor:   “90’lar programı çocukluk hayalimdi. Çalıştığım kurumun her birimine duyduğum sevgi ve hayranlık bu programı yapmama vesile oldu. Herkes çocuk olduğu yılları özler. Bu nedenle o yıllara ait her detayı hatırlatmak ve dinleyenleri gülümsetmek için bir yola çıktık. Her şarkı arasına geçmişten bir replik, bir sahne, bir ses ekledik.

Aklı 90’larda kalanları her Pazar 12.00’de bu rengarenk 90’lar sokağına bekliyoruz. Çünkü biz de 90’lar çocuğuz…”

Programın ilk konuğu, 7’den 77’ye tüm kalplere sesi ile dokunmuş, Barış Manço özlemimizi bir nebze de olsa dindiren Doğukan Manço oldu.

Cihan Hatipoğlu’nun eğlenceli anlatımı ile ‘’Biz de 90'lar Çocuğuyuz’’ her Pazar 12:00’de Kral Pop Radyo’da.

Siz de 90'lı yıllardan aklınızda kalanları sosyal medya üzerinden #bizde90larcocuguyuz etiketi ile paylaşarak bize katılabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim