IFJ Genel Sekreteri Anthony Bellanger; "Her medya çalışanı, cinsel yönelimine, cinsiyet kimliğine veya cinsiyet özelliklerine bakılmaksızın ayrımcılık ve şiddetten uzak çalışma hakkına sahiptir ".

Brüksel, 12 Ekim 2020 - Uluslararası Açılma Günü! Uluslararası Gazeteciler Federasyonu (IFJ) da dahil olmak üzere Küresel Sendikalar Konseyi, kutlamada ulusal, bölgesel ve uluslararası düzeylerde LGBTİ haklarını destekleyen Küresel Sendikaların çalışmalarını paylaşmak için LGBTI web sitemizi yayınlıyor. Bu web sitesi aynı zamanda bağlı sendikalarımızın dünya çapında işyerinde LGBTİ haklarını geliştirmek için yaptıkları çalışmaları paylaştıkları bir yerdir.

Sonuçta SİZDEN DUYMAK İSTİYORUZ!

Bize harika LGBTİ sendika kampanyaları hikayelerinizi anlatın, biz de birbirimizden öğrenebilmemiz için bunu web sitemizde paylaşalım. Çalışanların hikayelerini paylaşmaları için özel bir forum içerir veya iletişim sayfamız aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Birlikte daha kapsayıcı işyerleri yaratabilir ve daha hoşgörülü ve ayrımcılık içermeyen bir dünya inşa edebiliriz.

IFJ Genel Sekreteri Anthony Bellanger şunları söyledi: LGTBI işçi sitesinin açılması bizim için harika bir haber. Bugün, kapsayıcı ve ayrımcı olmayan haber odalarına bağlılığımızı yeniden teyit ediyoruz. Her medya çalışanı, cinsel yönelimine, cinsiyet kimliğine veya cinsiyet özelliklerine bakılmaksızın ayrımcılık ve şiddetten uzak çalışma hakkına sahiptir ".

http://Click here to visit the Global Unions Website on LGTBI workers

Editör: TE Bilisim