M1 ve 01Burda sosyal medya üzerinden #evdekal sloganıyla 21 Mart'ta kapılarını kapattıkların duyurdu,

01Burda yönetimi ;Küresel etkisi hala devam etmekte olan Korona Virüs salgını sebebiyle değerli misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak önceliğimiz.

Ülkemizde alınan tedbirler ve içinde bulunduğumuz kritik süreç dolayısıyla çalışma faaliyetlerimize geçici süreyle ara veriyor ve evimizden çıkmıyoruz. Bireysel ve toplumsal sağlığımız için dışarı çıkmamanın önemini bir kez daha hatırlatıyor, misafirlerimize de #EvdeKal diyoruz. Temel ihtiyaçlarınızı karşılayabilmeniz için AVM içerisindeki Migros 12.00-20.00 Eczane hafta içi 8.00-18.30 saatleri arasında açık olacaktır. paylaşımı yaptı

 

M1 yönetimi; “Hep birlikte zor günlerden geçiyoruz ama bu zorluğu yine birlikte aşacağız Korona virüs salgını engellemede sorumluluğumuzu yerine getir getirmek üzere 21 Mart Cumartesi günü kapılarımızı kapatıyoruz. Tedbirleri desteklemek ve yetkililerin evde kal uyarılarına katkıda bulunmak amacıyla sizlerle geçici bir süre ayrı kalacağız.

Sizlerin de bu süreçte evlerinizde kalmanızı rica ediyoruz. Vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için hiper marketimiz 12.00 ve 20ç00 arası açık olacaktır.”

Her iki AVM’de 21 Mart’ta itibren kapalı olacaklarının duyurdu.

Editör: TE Bilisim