Masa Bayrağı

Masa üzerine konulmak üzere tasarlanan masa bayrak modelleri farklı şekillerde kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır.  Masa bayrağı  kaliteli kumaştan ve krom direkten oluşmaktadır. Türk bayrağı olarak tasarlanan masa bayrakları aynı zamanda firma veya kurumların isimlerini veya logolarını da gösterecek şekilde tasarlanarak kullanıma sunulmaktadır.

Masa bayraklarının en önemli özelliği masa üzerinde dik duracak şekilde krom direkle birlikte hazırlanmış olmasıdır.  Saten kumaş üzerine yapılan bayraklar masanın üzerinde sabit durmaktadır. Bu bayraklar logo ve firma adı için tasarlandığında istenilen renklere uygun şekilde basılarak sunulmaktadır. Bu bayrakların temizliğinin ıslak bez ile yapılması yeterli olmaktadır. Böylece çok uzun süre bu masa bayrakları bozulmadan kullanılabilmektedir.

Masa Bayrağı Fiyaları

Oldukça kaliteli malzemeden yapılmış olan masa bayrağı seçenekleri için https://bayraksantekstil.com.tr/masa-bayragi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Burada makam için ve firmanızda kullanabileceğiniz masa bayrakları modelleri bulunmaktadır. Bu bayraklar sizin için özel tasarımlar olarak hazırlanmaktadır. Tasarımını da yaptırabileceğiniz masa bayraklarını tekli olarak veya toplu şekilde sipariş verebilirsiniz. Toplu siparişlerde oldukça uygun fiyat seçenekleri sizleri bekliyor olacak.

Editör: Haber Merkezi