Hepsi sektörlerinde farklı bir ivme yakalamış başarılı insanlarından oluşan futbol tutkunlarının oluşturduğu Adana Masterler Derneği Spor Kulübü, Çukurova Masterler Federasyonu (ÇMF) çatısı altında sporun yanı sıra dostluk ve kardeşlik duygusu içinde mücadele verecek.

DSC_1031
Başkanlığını Erdal Kemal Şenadım'ın yaptığı yönetimde Mehmet Mermer, Savaş Bahadır, Taygun Özçolak, Bülent Özkılıç, Kerem Demiral ve Ferhat Türk bulunuyor.


Teknik ekip ise Mehmet Mermer, Savaş Bahadır ve Taygun Özçolak gibi güçlü isimlerden oluştuğunu ifade eden Başkan Erdal Kemal Şenadım, Adana spor camiasına yakışacak bir kulüp oluşturduklarını kaydetti. Üyelerimiz birbirlerine saygılı, etik kuralları olan, kente hizmet vermiş futbolcu arkadaşlarından cesaret alarak güzel bir grup kurduklarını belirten Başkan Şenadım, "Masterler camiasının hep birlik olmasını tüm kalbimle diliyorum. Her zaman dostluk mücadelesi vereceğiz. Masterler'ın büyük bir dost camiası olduğunun bilinmesini isterim" diyerek, diğer tüm kulüplere de başarı dileklerinde bulundu.


ÇAKIR'DAN DESTEK


Çukurova Masterler Federasyonu Başkanı Ramazan Çakır da Adana Masterlerı yalnız bırakmadı. Yeni sezonda Çukurova Masterler Federasyonu'na katılan Adana Masterler Takımına 'ligimize hoşgeldin' diyorum diyen Başkan Çakır, "Güzide insanlardan oluşan bu topluluğun ligimize renk katacağını biliyorum. Oluşturduğunuz büyük dostluk grubunun içinde Adana Masterler'ı görmek, bizlere renk ve güç katacaktır" şeklinde konuşarak, kazasız, belasız bir lig temenni ettiğini ifade etti.
Daha sonra, Gündüz Tekin Onay Tesisleri'nde bir araya gelen takım düz koşu ile başladığı antrenman sonrası çift kale maç yaparak, sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Editör: Haber Merkezi