15 yaşındaki Melisa hayatına son verdi

İzmir’de 15 yaşındaki Melisa hayatına son verdi. Daha öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar babasından gördüğü psikojik şiddetin intihara neden olduğu izlenimini yaratıyor.

Beylik tabancası ile hayatına son verdi.

Her geçen gün kadın cinayetleri haberlerine bir yenisi ekleniyor. Ancak bazı durumlarda ise kadınlar bir başkası tarafından öldürülmeseler de intihara sürüklenebiliyorlar. İzmir’de 15 yaşındaki Buse Melisa K. emekli astsubay olan babası Özay K.'nın beylik tabancası ile hayatına son verdi. Fakat genç kızın ölmeden önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda babasının sürekli kendisine hakaret ettiği ve ölmesini istediğini belirttiği ortaya çıktı.

Buse Melisa K. yaptığı paylaşımlarda babasının kendisine “başıma gelen en kötü şeysin”, “al silahı sık kafana bir gün ağlar sonra hayatıma devam ederim” dediğini belirtilirken genç kız “ölmekten çok babamdan korkuyorum” diyerek içinde bulunduğu psikolojik durumu anlatmış.

Genç kızın son paylaşımı ise şöyle; “Bu gece ölürsem ve babam benden nefret ettiği için peşimden gelirse ne yapacağım? BU dünyada beni koruyamayan Tanrı, onun yanına gittiğimde beni babamdan korur mu yoksa daha çok acı çeker miyim? Ölmekten çok babamdan korkuyorum, neden bunları yaşıyorum?”

Editör: TE Bilisim