SÜMER DÜĞÜN SALONU VE ÇOK AMAÇLI SALON’UN TEMELİ ATILDI 

Merkezefendi Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Sümer Mahallesi’ne yapılacak ve bölge halkına hitap edecek olan ‘Sümer Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salon’un temeli atıldı. Temel atma törenine Merkezefendi Kaymakamı Dr.Adem Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, oda başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdikleri sözü tuttuklarını söyledi. Başkan Doğan, “Hemşerilerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda 5 yıllık stratejik planı hazırlamıştık. Bugün Sümer Mahallemize Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salon’un temelini atıp mahallemize kazandıracağız” dedi. 

“DERTLERE DERMAN OLUYORUZ” 

Çiftlerin en mutlu günlerini uygun fiyatlarla temeli atılan Sümer Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salonu’nda yaşayacağını belirten Başkan Doğan, “Ekonomik sıkıntı, işsizlik sorunu ile birlikte gençlerimizin en mutlu günleri çileye dönüşüyor. Artan maliyetler Merkezefendili hemşerilerimize dert oluyor. Bizler de bu dertlere derman olmak için çalışıyoruz. Hemşerilerimiz, çiftlerimiz en mutlu günlerini uygun fiyatlarla burada yaşayacaklar. Burası sadece düğün salonu olarak değil çok amaçlı salon olarak da kullanılacak” diye konuştu. 

“PROJELER HİZMET GELMEYEN MAHALLELERDE BAŞLADI” 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Söz vermiştik. Hizmetlerimiz, hizmet gelmeyen mahallelerden başlayacaktık. Sümer Mahallemizde de bu inşaatla birlikte start veriyoruz. Projelerimize yolun altından başladık. Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda bölgeye hitap edecek olan salonumuz, kısa sürede tamamlanacak. Hemşerilerimizin yaralarına dermen oluyoruz. Doğru projeleri bütçeyi doğru kullanarak gerçekleştireceğiz. Merkezefendi’de insan odaklı, insana dokunan projeler yapacağız. Kadın Çocuk Yaşam Merkezlerimizde çocuklarımızın yüzü gülüyor, kadınlarımız farklı kurslar alıyor” dedi. 

“HİZMET MERKEZEFENDİLİLERİN AYAĞINA GİDİYOR” 

Dertleri dert yerinde dinlediklerini belirten Başkan Doğan, ortak akıl ve istişareler ile projeler kazandırdıklarını söyledi. Doğan, “Hizmet Merkezefendililerin ayağına gidecek. Dertleri dert yerinde dinliyoruz. Neden burayı seçtik? Esnafımızın, odaların toplantı yapabilecekleri yer yoktu. Bu bölgeye de böyle bir yapı lazımdı. İşte bu yapının temeli ortak istişare ile atılıyor. Ortak akıl ile ilçemize projeler kazandırıyoruz. Bu yörede çalışan çırak ve kalfalar var. Bu binada onlara eğitimler de verilecek. Pandemi dönemini Merkezefendi Belediyesi olarak fırsata çeviriyoruz. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Merkezefendi’nin birçok yerinde çalışmalarımız var ve olmaya da devam edecek. Destekleriniz ve katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha güzel işler, daha güzel açılışlar yapacağız. Sümer Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salon, mahallemize, ilçemize ve Denizlimize hayırlı olsun” diye konuştu. 

 “İNSANA DOKUNAN HİZMETLERE İMZA ATILIYOR” 

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, “Sümer Mahallemizde temeli atılan hizmet noktasında sizlerle beraber olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Belediyemiz insana dokunan hizmetlere imza atıyor. İlçemizin 50 mahallesinden birini birbirinden ayırmıyoruz. Sosyoekonomik yapının yeni yatırımlarda öncelikli tutulmasını doğru olan olarak değerlendiriyor, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Temeli atılan salonun en kısa sürede kazasız belasız tamamlanıp hizmete açılmasını diliyorum. Hayırlı olsun” dedi. 

“BAŞKAN, MİLLETİN GÖNLÜNÜ KAZANDI” 

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise konuşmasına Başkan Doğan ve ekibine teşekkür ederek başladı. Vekil Sancar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Millete efendilik yoktur, hizmet vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur’ sözünü hatırlatmak istiyorum. Değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri milletin gönlünü kazanmıştır. İlk günden bu yana değerli projelere imza atan belediyemizi tebrik ediyorum. Başkan ve ekibi her adımını sağlam atıyor, nokta ve yerinde hizmetleri hayata geçiriyor. Merkezefendimizde hizmet kervanımız, ilk günkü heyecan ve duyguyla hizmet sürmeye devam etsin. Yüzler gülsün. İnsanımız mutlu olduğu sürece milletimiz birlik ve beraberlik içinde mutlu olacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milletimize ve Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. Gerçekleştirilen konuşmaların ardından protokol üyeleri sahnede temel atma butonuna basarak projenin startını verdiler. Temel atma töreninden sonra aşure hayrı yapıldı. 

PROJENİN DETAYLARI 

Toplam inşaat alanı 2408 metrekareden oluşan Sümer Düğün Salonu ve Çok Amaçlı Salon, bodrum, zemin ve 1.Kat olmak üzere üç kattan oluşuyor. Projede 400 kişilik çok amaçlı salon, yönetim ofisi ile beş adet ofis ve 30 araçlık otopark bulunuyor. 

Editör: TE Bilisim