Merkezefendi Belediyesi sporun ve sporcunun yanında...

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK

Merkezefendi Belediyesi, 60 amatör spor kulübüne malzeme ve ekipman desteği sağladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Spor dostu bir belediye olarak amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin spora ve sporcuya destekleri devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, amatör spor kulüplerine spor malzemesi desteğinde bulunmak için Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda kulüp yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi. Her yıl gerçekleştirilen etkinlikte futbol, voleybol, basketbol ve engelli spor kulüplerinin branşlarında faaliyet gösteren toplam 60 spor kulübüne 1 Milyon TL’nin üzerinde destekte bulunuldu. Başkan Doğan, amatör spor kulüplerine ve sporculara başarılar dileyerek spor malzemelerini teslim etti. Merkezefendi Belediyesi önümüzdeki günlerde de engelli spor kulüplerine malzeme desteği sağlayacak.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (20)

Programa, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, bine yakın amatör spor kulüp yöneticisi ve sporcusu katıldı.

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Spora her zaman katkı sağladıklarını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Spor dostu bir belediye olarak amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 60 kulübümüzün ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hazırlamış olduğumuz spor malzemesi ve ekipmanlarını kulüplerimize teslim ettik. 40’ın üzerinde ürün çeşitliliği ile kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye’de tek isteğe bağlı malzeme dağıtımını yıllardır gerçekleştiriyoruz. Amatör spor camiasına desteklerimizi sunuyor, tüm sporcularımıza ve kulüplerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

“SPORUN BÜTÜN BRANŞLARINI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ”

Gençlerimizi ve çocuklarımızı spora özendirmek ve kötü alışkanlıklardan kurtarmak için çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren amatör spor kulüpleri ile ilişkilerimiz çok iyi. Sizlerin sıkıntılarını ve sorunlarını dinliyoruz. Talepleriniz doğrultusunda ilerliyoruz. Amatör spor kulüplerimizi ve sporun bütün branşlarını gönülden destekliyoruz. Artık malzeme dağıtım törenimiz her yıl geleneksel hale geldi. Bugün de toplamda 1 Milyon TL’nin üzerinde 40 ürün çeşidi olan malzemelerimizi futbol, voleybol, basketbol ve engelli spor kulüplerimiz başta olmak üzere malzemelerimizi teslim ediyoruz. Sizler de bizlere spor anlamında her daim destek oluyorsunuz” dedi.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (19)

“ONLAR BİZİM UMUDUMUZ”

Merkezefendili binlerce vatandaşın spor yapmasını sağladıklarını dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Gençler bizim için çok önemli, onlar bizim umudumuz ve geleceğimiz. Basketbol, tenis, futbol, voleybol, satranç başta olmak üzere 6 branşta hizmet ediyoruz. Aynı zamanda alt yapıda yetiştirdiğimiz yetenekli çocuklarımızı ve öğrencilerimizi de amatör spor kulüplerine göndererek önlerini açmak istiyoruz. Geçen dönem amatör spor kulüplerimizle birlikte malzeme desteği ve top desteğinde bulunduk. Spor kulüplerimizin nerede ne ihtiyacı varsa bizler yetkimiz dahilinde onların yanında oluyoruz. 13 Kadın Çocuk Yaşam Merkezimizde 13 farklı branşta vatandaşlarımıza spor yapma imkânı sağlıyoruz. Çocuklar bu merkezlerimize gelip spor yapma imkânı buluyor. Bütün okullarımızda desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Malzemeler hayırlı olsun, ilçemizi başarılarla temsil etmeye vesile olsun" ifadelerini kullandı.

"HEDEFLERİMİZ ÇOK DAHA BÜYÜK"

Amatörlerin sporun kalbi olduğunu belirten Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, "Gerçektende amatörler yoksa profesyonelliğin olması mümkün değildir. Bu anlamda da yapılan tüm çalışmalar ve her tür faaliyetler ilimizde ve ilçemizde sporun gelişmesine katkı sağlıyor. Gençliğimize spor alanında ve gençlik alanında önemli hizmetler üretiyoruz. Fakat sadece bizim yaptıklarımızın yetmesi mümkün değil, sporun ihtiyaçları çok fazla ve farklı. Bu anlamda da yerel yönetimlerimizin bu alanda destek yapması çok büyük önem taşımakta. Bugün Amatör Spor Kulüplerimizin yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Yaz döneminde açtığımız çok amaçlı spor tesisi Merkezefendi bölgemizde bulunmakta sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Hedeflerimiz çok daha büyük. Spora emek veren katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ SPORUN YANINDA"

Sporun gelişmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, "Merkezefendi belediyemizce her yıl düzenli olarak biz Amatör Spor kulüplerimize maddi anlamda malzeme dağıtımı töreni yapılmaktadır. Talepler doğrultusunda kulüplerimize malzeme desteği sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan'a teşekkür ediyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam eden başkanımız bizi çok mutlu etti. Denizlimiz için büyük başarılar elde ediyoruz. Bu başarıların sağlanabilmesi içinde maddi ve manevi destekler bizlere çok iyi geliyor. Ne kadar çok gençlerimize ulaşırsak o kadar başarıya ulaşacağız. Sporda bizim istediğimiz dostluk, kardeşlik ve barış. Kadınlar futbolunda da üst düzeydeyiz ve Türkiye genelinde kadınlarımız büyük başarı elde etmektedir" diye konuştu.

"MERKEZEFENDİ SPORUN MERKEZİ HALİNE GELDİ”

Sporun herkes için çok önemli olduğunu söyleyen TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, "Her şeyden önce bu güzel günde aile ortamını yarattığı için Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum. Merkezefendi Belediyesi göreve geldiği günden itibaren bu tür etkinliklerini sürdürüyor. Merkezefendi'de neredeyse her yerde bir spor alanı var. Burada sadece futbolu görmüyoruz, voleybol, hentbol, basketbol ve diğer tüm branşları görüyoruz. Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket takımımız var Süper Lig'de iki yıldır izlemekten zevk alıyoruz. Bir bakarsınız ileride futbolda da Süper Lig'de Merkezefendi Belediyesi olur. Spora desteklerini esirgemeyen Merkezefendi Belediyesi'ne tekrar teşekkür ediyorum. Onların bizim yanımızda olduğu gibi bizlerde onların yanındayız" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarından ardından protokol üyeleri, salonda hazır bulunan malzemeleri amatör spor kulüplerine teslim ettiler.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (28)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (27)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (25)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (26)-1

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (24)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (23)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (22)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (21)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (20)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (19)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (17)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (18)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (16)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (15)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (13)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (14)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (12)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (11)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (10)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (8)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (9)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (7)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (6)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (5)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (4)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (2)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (3)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (1)

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE 1 MİLYON TL’LİK DESTEK (26)

Editör: Haber Merkezi