MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KADIN VOLEYBOL TAKIMI ÖNÜNDEKİ MAÇLARA BAKIYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN KADIN VOLEYBOL TAKIMININ MOTİVASYONU YÜKSEK

2. LİG’DE YAKALADIKLARI BAŞARI ONLARI 1. LİG’E TAŞIDI

Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’ndeki başarılı mücadelelerinin ardından 1. Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi GSK Kadın Voleybol Takımı, yeni karşılaşmalara hazır. Mersin’e getirdikleri kupanın heyecanını paylaşan takım oyuncularından Ezgi Böke, “Biraz zor olsa da hedefimize ulaştık” derken, takım antrenörü Murat Oğuz ise “Mersin tarihinde ilk defa 1. Lig’e çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’dür” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Türkiye 2. Lig Kadınlar Voleybol Ligi’ndeki başarılı mücadelesinin ardından 1. Lig’e yükseldi. Voleybolcular, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, kente getirdikleri kupanın heyecanını paylaştı. Ziyaretin ardından yüksek motivasyona sahip olduklarını belirten Büyükşehir’in Kadın Voleybol Takımı, önlerindeki maçlara baktıklarını vurguladı.

“Daha büyük başarılara çıkacağız”

2. Lig’teki başarılı mücadelelerinin ardından Play-Off’ta Mert Grup Sigorta Sivrihisar’ı 3-0 yenerek 2. olan GSK Kadın Voleybol Takımı, Mersin’e galibiyetle döndü. GSK Kadın Voleybol ekibi, yeni sezonda 1. Lig’de mücadele edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörlerinden Murat Oğuz, zorlu bir sürecin ardından kente başarıyla döndüklerini belirterek, şunları söyledi:

“Beşinci grup bizim için çok zorluydu. Bu gruptan mağlubiyetle çıktık. İlk maçımızda mağlup olmuştuk. Sonra bütün maçları yendik. Çok zorluydu. Yarı finale geldik. Yarı final de çok zorlu bir gruptu. İlk maçımızda şanssız bir şekilde mağlup olup son iki maçı kazandık. Final grubuna geldik. Orada da büyük bir başarı elde ederek, ikinci olarak Mersin’e kupa getirdik. Mersin tarihinde ilk defa 1. Lig’e çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’dür. Kulüp Başkanımız Özgür Timur ve spor dostu Vahap Seçer Başkanımıza hediye ettik. Çok mutluyuz. Onun desteğiyle, gücüyle, gölgesiyle daha büyük başarılara çıkacağız.”

“Birlik ve beraberlik içerisinde, özveriyle buralara geldik”

Takım Kaptanı Müge Ocakçı da yakaladıkları başarıdan mutlu olduklarını vurgulayarak, “Bir mağlubiyetle Play-Off’lara çıktık. Play-Off’lardan da aynı şekilde. Mersin halkına birinciliği taşıdığımız için çok mutluyum. Bizim için bu çok güzel bir şey oldu. Çok hırslı bir takımız aslında. Her zaman en baştan sona kadar söylediğim; ‘ayağımız düz bassın, ayakta kalan hep biz olalım’ oldu. O şekilde mücadelemizi verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde, disiplinimizden çok nadir de kopsak yine toparlamasını bildik. Ama hep disiplinli bir şekilde çalışarak, özveriyle buralara geldik” dedi.

“Motivasyonu yakaladık, birinci ligde mücadele edeceğiz”

Kadın voleybolculardan Ezgi Böke ise takıma sonradan katıldığını ancak kısa sürede bir aile gibi olduklarını belirterek, “Çok heyecanlı maçlar geçirdik. Şu an birinci ligdeyiz. Hepimiz çok mutluyuz. Biraz zorlu olsa da hedefimize ulaştık. Motivasyonu yakaladık, şu an çok daha zorlu bir süreç geliyor. 1. Lig’de mücadele edeceğiz. Takım arkadaşlarımızla ilişkimiz çok güzel. Saha içinde de saha dışında da hepimiz birbirimize çok yardımcı oluyoruz. Hepimiz burada bir aile gibi olduk” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim