Adana Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla “Meslekte 25 Yılını Dolduran Avukatlar İçin Plaket Töreni” yapıldı. Törenin ardından avukatlara yönelik kokteyl düzenlendi.

Seyhan Oteli’nde yapılan törenin açış konuşmasında, Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, plaket alan tüm meslektaşlarını kutladı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 5 Nisan Avukatlar Gününü pandemi ve ekonomik zorluklar nedeniyle buruk kutladıklarını belirterek, “Bugün benim için de duygusal ve önemli bir gün. Meslekte 25 yılı tamamlayan ve plaket alacak isimler benim de staj dönemimden arkadaşlarım. Ülkemize ve mesleğimize katkı koymak için hep bir mücadelenin içinde olduk. Umarım nice 25 yılları da hep birlikte yaşarız.

Hak – hukuk, adalet ve demokrasi mücadelesi veren ve bu mücadeleye, yurttaşlarımızın adalete erişimine ve hak arayışına sonsuz katkıları olan meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutluyorum. Kısa süre önce kaybettiğimiz, yaşasalardı bugün bizlerle birlikte plaket alacak olan dönem arkadaşlarım Av.İsmail Sarı ve Av.Hüseyin Demir’i saygıyla anıyorum, rahmet diliyorum.” dedi.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e 25. Yıl plaketi önceki dönem Baro Başkanlarından Av. Necati Erdem ve yönetim kurulu üyeleri; Meslekte 50 yılı geride bırakan Av. Can Nadir Nadirler’e plaketi Av. Veli Küçük ile kızı da Avukat olan Dilem Nadirler Kuzucu; Baro Müdiresi Çiğdem Şahin’e de 25. yıl plaketi Av. Veli Küçük tarafından takdim edildi.

Av. Veli Küçük, “Bizim staja başladığımız dönemde Adana Barosu’nda yeni çalışmaya başlayan, bugün 25 yılı dolduran ve baromuzun gerçek sahibi personellerimize rol model olan, bizlerle bazen dost, bazen arkadaş ama her zaman ölçüyü çok iyi ayarlayan Çiğdem Şahin’e de başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından “Meslekte 25 Yılını Dolduran Avukatlar İçin Plaket Töreni” düzenlendi. Av. Veli Küçük ve yönetim kurulu üyeleri tarafından 25. yıl plaketleri verildi.

Avukatların toplu fotoğraf çekilmesinin ardından etkinlik kokteyl ile sona erdi.

25. YIL PLAKETİ ALAN AVUKATLAR;

Av. OSMAN VOLKAN İNAN

Av. OSMAN ÖNAL

Av. SÜLEYMAN KESER

Av. MUSTAFA KARABÖRKLÜ

Av. TÜLÜN BALIKÇI

Av. FUAT KÜÇÜKBAĞCI

Av. ADEM SAĞLAM

Av. HAKAN MEHMET ŞİMŞEK

Av. SAİME BALCILAR

Av. YEŞİM MERYEM KULAKSIZ

Av. ÖMER AVCU

Av. NEBİ OCAK

Av. YUSUF BİLGİLİ

Av. SUNA ÖĞÜTCAN

Av. ZÜLAL ELMALI ERDEM

Av. AYŞEGÜL ÖZBEK OKÇU

Av. HÜSEYİN BULUT

Av. BELGİN BALSEVER SOYLU

Av. AHMET HALLI

Av. VELİ KÜÇÜK

Av. ABDULLAH AVCI

Av. KORHAN ÖZEN

Av. GAMZE VARDAR

Av. ŞERİF ATEŞ

Av. ŞERİFE NURAL YEŞİLALAN

Av. FİDAN ÇAKIR

Av. ARZU TUNAY

Editör: TE Bilisim