Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladı. İçel Anadolu Lisesinde ve Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevinde gerçekleştirilen kutlama programlarına katılan Başkan Tarhan, tüm öğretmenlere çiçek verdi. Kırsal kesimde görev yapan öğretmenleri de unutmayarak çiçek ulaştıran Başkan Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç’ı da makamında ziyaret ederek ve çiçek vererek kutladı.

İÇEL ANADOLU LİSESİNDE COŞKULU KARŞILAMA

İçel Anadolu Lisesi öğrencileri ve okul aile birliği tarafından gerçekleştirilen 24 Kasım kutlamalarına katılan Başkan Tarhan, öğrencilerin büyük coşkusuyla karşılandı. Törene katılan tüm öğretmenlere çiçek vererek bu özel günlerini kutlayan yaptığı konuşmada Başkan Tarhan, “Öğretmenlerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Çünkü, aydınlık güzel Türkiye onların yetiştirdiği çocuklarla mümkün olacaktır” ifadelerini kullandı.

MEZİTLİ BELEDİYESİ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİNDE KUTLAMA

Başkan Tarhan daha sonra Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bircan Tüfekçioğlu, Enis-Necip Tüyeni ve Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakımevlerinde çalışan öğretmenler için gerçekleştirilen kutlama programına da katıldı. Öğretmenlerle birlikte pasta keserek çiçek verdi. Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş ve geleceğe umutla bakan çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür eden Başkan Tarhan, en güzel yatırımın eğitime ve çocuğa yatırım olduğunu dile getirdi.

KIRSAL KESİMDE ÇALIŞAN ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında kırsal mahallelerde bulunan okullarda eğitim veren öğretmenleri de unutmayan Başkan Tarhan, çiçek gönderdi. Zorlu şartlarda görev yapan tüm öğretmenlere teşekkür eden Başkan Tarhan, “Kış şartlarına rağmen 24 Kasım gibi özel bir günde eğitim vermeye devam eden öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onlara çiçek vererek moral ve motivasyon sağlamak istedik” şeklinde ifade kullandı.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KILIÇ’A ÇİÇEK

İlçede görev yapan tüm öğretmenlerimiz adına Mezitli Milli Eğitim Müdürümüz Dursun Kılıç'a çiçek vererek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Başkan Neşet Tarhan, ihtiyaç duyulan her an okullara destek verdiklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çocuk Hobi Bahçesi gibi Türkiye’de ilk olan projelere imza attıklarını da dile getirdi.

Başkan Tarhan’a gösterdiği hassasiyet adına teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç da, “Başkanımızla çok iyi diyalog içerisindeyiz. Başkanımıza bu duyarlılığı nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim