ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, adalet ve demokrasi buluşmalarını İyi Parti ile sürdürdü. İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, iktidarın Türkiye’yi yönetemediğini vurguladı. Millet İttifakı’nın Türkiye’nin geleceği açısından önemine vurgu yapan Çelebi, “Millet İttifakı’yla yerel seçimlerin ardından genel seçimlerden başarıyla çıkacağız ve AKP iktidarına ilk seçimde son vereceğiz” diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKI’NIN ÇOK ÖNEMLİ SORUMLULUKLARI VAR

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve il yöneticilerinin hak, hukuk, adalet, eşitlik ve demokrasi mücadelesi veren siyasi partilerle buluşması Millet İttifakı ortağı İyi Parti ile devam etti. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede yeniden İyi Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Göktürk Boyvadaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Çelebi, Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin il başkanları ve parti örgütleri olarak çok önemli sorumluluklara sahip olduklarını kaydetti.

TÜRKİYE AKP DÖNEMİNDE AĞIR YARALAR ALDI

Türkiye’nin 18 yıllık AKP iktidarında yaşamın her alanında ağır yaralar aldığını vurgulayan Çelebi, bu dönemde demokrasiden eser kalmadığını, temel hak ve özgürlüklerin kısıtlandığını, ekonomi politikalarının halkı yoksullaştırıp yandaşları zenginleştirdiğini, eğitim ve sağlık sisteminin çöktüğünü, ülkenin denetim mekanizmasından yoksun bir halde savrulduğunu, Türkiye’nin bölgesinde yalnızlaşan bir ülke haline geldiğini aktardı.

TÜRKİYE’NİN UMUDU

Çelebi, “İktidar ülkeyi yönetemez halde. Türkiye bugün freni patlamış bir kamyon gibi felakete doğru sürükleniyor. Bu bağlamda Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin il başkanları ve örgütleri olarak önemli görevlere ve sorumluluklara sahibiz. Türkiye’yi içine sürüklendiği felaketten kurtarma konusunda işbirliği ve uyum içinde ittifakımızı geliştirerek çalışmak zorundayız. Önümüzdeki ilk genel seçimde AKP iktidarına son verip, Türkiye’yi gerçek anlamda demokrasiyle taçlandırmak, güçlendirilmiş parlamenter demokratik rejimi tesis etmek en önemli sorumluluğumuz. Hak, hukuk, adalet ve demokrasi için mücadele eden tüm kurum,kuruluşlar ve halkımızın desteğiyle başaracağımıza olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

AKP İKTİDARI İLK SEÇİMLERDE GİDECEK

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu de CHP İl Başkanı Çelebi ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Millet İttifakı’nın kısa sürede Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli işlere imza attığını kaydeden Boyvadaoğlu, birlik ve bütünlük mesajları vererek, AKP iktidarının ilk seçimlerde gideceğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim