NITA PROSE’UN

EĞLENCELİ SUÇ GERİLİM ROMANI

HİZMETÇİ,

EPSİLON’DAN ÇIKTI!

 

Nita Prose’un, bir yıldan kısa sürede 40’tan fazla dile çevrilen ilk romanı Hizmetçi, şimdi de Epsilon logosuyla Türkçe’de! Beklenmedik sürprizlere sahip, insanlara farklı açılardan bakmayı öğreten ve her şeyin göründüğü gibi olmadığını anlatan mizahi suç gerilim romanı Hizmetçi’de, büyükannesinin ölümünden sonra hayatla tek başına mücadele etmek zorunda kalan, sosyal becerileri zayıf ve temizlik takıntılı Molly’nin hayatı, çalıştığı otelde bulduğu bir cesetle tepetaklak olur. Öldürülen bir müşteri, çılgın çalışanlar ve tuhaf bir hizmetçi… Lüks bir otelin perde arkasını keşfetmeye hazır olun!

Epsilon, Nita Prose’un kolay kolay elinizden bırakamayacağınız, yürek ısıtan ve çok eğlenceli suç gerilim romanı Hizmetçi’yi, Oya Yalçın çevirisiyle Türkiye’deki okurlarla buluşturuyor. Dünyaca ünlü korku yazarı Stephen King, Hizmetçi ve başkarakteri Molly için “Mükemmel ve çok eğlenceli… Uzun zamandır okuduğum en ilginç karakter,” yorumunu yapıyor. Neşeli bir cinayet gizemi olarak başlayan macera, büyümeye ve hayatı öğrenmeye dair anlamlı bir hikâye de sunuyor.

 

Kırmızı kadife halıları, altın yılanlı tırabzanları ve zümrüt yeşili koltuklarıyla Büyük Regency Otel’e hoş geldiniz. İçine kapanık karakteri, tuhaf davranışları ve temizliğe olan takıntısıyla Hizmetçi Molly’nin tüm dünyası ninesi öldüğünden beri bu prestijli otel olmuştur. Her sabah temiz üniformasını giymekten, arabasını minyatür sabunlar ve şişelerle doldurmaktan, yastıkları kabartmaktan büyük zevk alır. Konukların tozlarını ve sırlarını süpürmekte ise tam bir ustadır.

Molly’nin temizleyemeyeceği hiçbir şey yoktur… Ta ki bir odada ceset bulana kadar... Bu olaydan sonra Molly, aniden cinayet davasında baş şüpheliye dönüşür ve kendini anlayamadığı bir yalanlar ağının içinde bulur. Tüm bu gizemleri çözmek, Molly’nin bir zamanlar düzenli olan dünyasını altüst edecektir.

 

Nita Prose’un kaleme aldığı Hizmetçi, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

 

NITA PROSE HAKKINDA

Nita Prose uzun süreden beri editörlük yapıyor, pek çok çoksatan yazara ve kitaplarına hizmet ediyor. Kanada, Toronto’da kısmen temiz bir evde yaşıyor. Sizden nitaprose.com ya da Twitter ve Instagram: @NitaProse hesapları üzerinden haber almak çok hoşuna gider.

Bilgi için:        

epsilonyayinevi.com

instagram.com/epsilonyayinevi

facebook.com/EpsilonYayinevi

twitter.com/epsilonYayinevi

            youtube.com/channel

Editör: Haber Merkezi