Yaptığımız iş karın doyurmak değil BEYİN doyurmak

Cemalpaşa Mahalle Muhtarı Nerjin Cevher Çamurdan ve Siyasi iletişim uzmanı Bünyamin Deniz Kıraç, “Okuyan Çocuklara El Uzatmak” Şiarıyla Aladağ’a bağlı Boztahta ve Topallı Köylerine Işık Taşıdılar.

Çamurdan ve Kıraç konuyla ilgili çalışmalarını şu şekilde özetlediler;

“Geçen haftalarda orman yangını ile çok zarar gören Aladağ’a bağlı  Boztahta ve Topallı köylerinde taşımalı eğitim gören öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı Cemalpaşa mahallesi muhtarımız Nerjin Cevher Çamurdanın başlattığı benimde birliktelik kurduğum kampanya mutlu sonla tamamlandı...

Yaklaşık 100 öğrencinin ihtiyacını karşılayacak kadar olan kırtasiye ve çantaların bir kısmını hazırda bulunan öğrencilere verdik diğer kalanları öğrencilere verilmek üzere okul müdürümüze teslim ettik.

Yaptığımız iş karın doyurmak değil BEYİN doyurmak,

Okuyan ihtiyaç sahibi bir çocuğun elinde tutmak onun o andaki sevincine şahit olmak herşeye bedel.

Cemalpaşa mahallesi sakinleri ve tüm bende varım diyen dostlara Cemalpaşa mahallesi muhtarımız Nerjin Cevher Çamurdan ve ben Bünyamin Deniz Kıraç  teşekkür ediyoruz.

Çok yakında daha güzel bir kampanyanın başlangıcını yapacağız.  Kitap dostlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

"En fazla 100 yıl sonra, şu an yaşayan hiç kimse hayatta olmayacak. Ve büyük çoğunluğumuz hatırlanmayacak bile... İşte bu yüzdendir ki; İnsanın sadece kendi menfaati için neyi başarıp, başaramadığını, ne yiyip ne içtiğinin, ne giydiğinin, nerede gezdiğinin hiç bir önemi yoktur. Önemli olan bir şey varsa o da dünyayı paylaştığın, diğer bütün canlıların hayatlarına, ne kadar iyilik, mutluluk ve huzur katabildiğindir. İnsan kalbindeki sevgiyi ve güzellikleri, büyüttüğü ve paylaştığı kadar vardır. Günaydın o zaman yeni güne. Adana/Aladağ /Topallı bucak Yollarımızın birçok yerde kesiştiği güzel insanlarlaydık"

Saygılarımla

Cemalpaşa mahallesi muhtarı Nerjin Cevher Çamurdan

Siyasi iletişim uzmanı Bünyamin Deniz Kıraç

Editör: TE Bilisim