Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda, kentin dezavantajlı gruplarına yardım ve desteği sürdürüyor. Derman ekipleri, Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde karantina altına alınanlara, 65 yaş üzeri ihtiyaç sahiplerine yönelik sabah kahvaltısı ve sıcak yemek servisine devam ederken, adrese teslim yemek sayısı yaklaşık 110 bin oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı son olarak, Merkez Otogar’da kalan evsizler için harekete geçti.

Hayırsever Kemal Yücel ile Adana Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği’nin 7 yıldır organize ettiği yardım kampanyasına destek olan Adana Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında Merkez Otogar Bekleme Salonu’nda kalan evsizlere, Derman ekipleri aracılığıyla kahvaltı ve yemek dağıttı.

Hayırsever Kemal Yücel, Merkez Otogar Bekleme Salonu’nda evsiz vatandaşların kaldığını belirterek, bu insanların kasım ayının ilk haftasından, martın son haftasına kadar, soğuktan korunmak amacıyla otogardaki banklarda ve bekleme salonunda gecelediğini söyledi.

Söz konusu insanların sıcak yemek, giysi, battaniye ve sağlık taramasına ihtiyacı olduğunu belirten Kemal Yücel, Adana Büyükşehir Belediyesi ile bu konuda yapılan iş birliğinin büyüyeceğine inandığını söyledi.

BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Kemal Yücel, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin duyarlılığı ve desteği dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler daire Başkanlığı bürokratları, kentin dezavantajlı gruplarına, Başkan Zeydan Karalar’ın talimatları doğrultusunda destek verdiklerini, bunu sürdürme kararlılığında olduklarını belirterek, Merkez Otopark Bekleme Salonu’nda kalan evsizler için de yemek yardımını devam ettirmeyi amaçladıklarını kaydettiler.

Editör: TE Bilisim