CHP Adana İl Binasında Yerel Çalışmalara Hizmet Edecek Olan Parti Okulunun Açılışı Gerçekleştirildi.

9 Eylül 2011 yılında kurulan ‘Parti Okulu’ 10. Yılında Adana’da ki Açılış İle Daha da Anlam Kazandı.

CHP Adana İl Binasında ki açılış törenine CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, İl Başkanı Mehmet Çelebi, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Yasemin Yılmaz Sarıeroğulları, CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Av. Oya Tekin, CHP’nin il-ilçe yöneticileri koordinatörler ve eğitimciler katıldı.

“İktidar Yolu Parti Okulu” Şiarıyla Türkiye’nin 81 İlini Kapsayan Çalışmalar 10 Yaşında.

CHP Parti Okulu’nun kuruluş çalışmaları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun isteğiyle 2011 yılında başlatılmıştır.

Partinin Çevre Sokak’ta bulunan eski genel merkez binası Parti Okulu için tahsis edilmiş ve 9 Eylül 2011 tarihinde “Bülent Ecevit Siyaset Okulu” adıyla açılışı yapılmıştır. 24 Ocak 2014 tarihinde CHP’nin 3. Genel Başkanı Bülent Ecevit’in heykeli, heykeltıraş Filinta Önal’ın eseri olarak Parti Okulu’nun ön cephesine dikilmiştir.

Dönemin Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı sorumluluğunda, usta eğitmenler Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Dr. Ümit Erkol ve İsmail Hakkı Kurt eğitim içeriği oluşturma çalışmalarına başlamış ve ilk olarak Eğitici Eğitimi (EE) Modülü geliştirilmiştir. İlk zamanlarda üç gün olup, daha sonraları iki tam gün olarak planlanan Eğitici Eğitimi’nin pilot uygulaması 21 Ekim 2011 tarihinde Ankara’da yapılmış ve Parti Okulu’nun ilk eğitmenleri yetiştirilmiştir.

9 Eylül 2011 yılında CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın da içinde yer aldığı kadro tarafından kurulan Parti Okulu bugüne kadar binlerce partilinin değişik kategorilerde eğitim almasının olanaklarını sağlamış, yerel ve genel seçimlerde bu eğitimin olumlu sonuçlarının alınmasını mümkün kılmıştır.

Parti Okulu Adana’da Çalışmalarına Başladı

CHP Parti Okulu; Sokaklarda, çarşıda, pazarda, dijital mecralarda, bilimi ve tekniği esas alarak çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Bu amaçla Parti Okulu kuruluşunun 10. yıldönümünde Adana’da bir hafta sürecek eğitimlerine daha organize ve hızlı bir şekilde de başlatmış oldu.

Editör: TE Bilisim