Pozantı Belediyesi meclis üyeleri ve ilçe parti başkanları, Nisan ayı meclis toplantısı öncesinde belediyenin yapmış olduğu çalışmaları gezerek yerinde incelediler.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay önderliğinde Perşembe günü saat 10.30’da belediye önünde buluşan Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partili İlçe Başkanları ve meclis üyeleri, belediye çalışmaları olan Belemedik Butik Otel, Belemedik Bungalov Ev, ve Zafer Mahallesi Kına evi ve toplantı salonunu gezdiler.

İLK ZİYARET AHŞAP BUNGALOV EVE

Meclis üyeleri ilk ziyareti Belemedik’teki ahşap bungalov evlere yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Çay, yapılan çalışmaları aşama aşama anlatarak bir bungalov evin ne kadara mal olduğunu ve tamamını belediyedeki atölye çalışanlarının yaptığını belirtti.

BELEMEDİK BUTİK OTEL

Ziyaretin ikincisi ise Doğa Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğünden yıllığı 24 bin liraya kiralanan doğanın içerisindeki Butik Otele yapıldı. Başkan Mustafa Çay önce otel etrafına yapılan tadilat çalışmaları, otopark alanlarını, barbekü alanlarının nereye yapacaklarını gösterdikten sonra meclis üyelerine otelin içini gezdirdi. Otelin bulunduğu yere ve manzarasına hayran kalan meclis üyeleri yapılan çalışmalar için belediye başkanı Mustafa Çay’a ve ekiplerine tam not verdi.

SON ZİYARET KINA EVİ VE TOPLANTI SALONUNA YAPILDI

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın önderliğindeki meclis üyelerinin çalışma ziyareti son olarak Zafer Mahallesine yapılan toplantı salonu ve kına evine oldu. Başkan Çay ilk önce Bal Paketleme ve Meyve – Sebze Kurutma Merkezinde yapılan çalışmaları anlatarak kursiyerlerin kuruttuğu organik ürünleri gösterdi. Akabinde ise Kurutma merkezinin üzerine inşa edilen toplantı salonu ve kına evini gezdirerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KALİTELİ İŞLER YAPIYORUZ

Çalışmaları inceleme ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Bugün gezdiğimiz bu çalışmalarımız tamamıyla belediye personellerimiz tarafından yapıldı. Belediye atölyesinde kaynakçı, demirci, marangoz ve boyacı ustalarını işe alarak ihale ile yaptıracağımız işler konusunda büyük bir kar elde ettik. Şimdi Pozantı Belediyesinin hiç bir çalışması ihaleye çıkmıyor. Cüzi miktarlar harcayarak kaliteli işler yapmak bizleri hem mutlu ediyor hem de bir sonraki projemize hızlıca başlamayı teşvik ediyor. Bugünkü ziyarete iştirak eden tüm meclis üyelerine ve ilçe parti başkanlarına teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde Pozantı’yı kalkındırarak parlayan bir yıldız yapacağız.” Dedi.

Editör: TE Bilisim