Adana Süper Amatör Ligi Beyaz Grupta yer alan Pozantı Belediyespor, konuk ettiği Seyhan Belediyespor’u 4-0’lık skorla mağlup etti.

Pazar günü saat 14.00’te Pozantı ilçe stadında oynanan müsabakada ilk yarı Pozantı Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 14. Dakikasında İbrahim Sarıgül’ün attığı gol ile 1-0 üstünlük sağlayan Pozantı Belediyespor, 24 dakikada gelen Emre Demiral’ın golüyle skoru 2-0 yaptı.

RAKİP BASTIRDI AMA OLMADI

Maçın ikinci yarısında konuk takım Seyhan Belediyespor, gol atmak için ataklara geçip çalışma yapsada maalesef yeterli olmadı. Maçın 53. Dakikasında Berat Şahin kendisinin ilk takımının ise 3. Golünü attı. Bu golün sadece 5 dakika sonrasında ise Oğuz Gencer takımın 4. Golünü atarak 4-0 öne geçmiş oldu. Maçın ilerleyen dakikasında ise rahat bir oyun sergileyen Pozantı Belediyespor, konuk ettiği Seyhan Belediyespor’u 4-0 yenmiş oldu.

Bu skor ile Pozantı Belediyespor 17 puan ile ikinci sıraya yerleşti. Adana Karşıyaspor 19 puanla birinci sırada yer alırken 17 puanla İmamoğlu Belediyespor üçüncü, 16 puan ile Adana Cihangirspor dördüncü sırada yer alıyor.

TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ AYRI BİR GÜÇ VERİYOR

Maçla ilgili düşüncelerini dile getiren teknik direktör Tolga Sümer, “ Çok güzel bir skor ila maçı aldık ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Şuan 17 puandayız ve ikinci sıradayız. Bu durum bizi gayet mutlu ediyor. Amacımız belli zaten ligin şampiyonu olmak. Gerek Onursal Başkanımız ve Belediye Başkanımız Mustafa Çay’ın gerekse de kulüp Başkanımız Özgür Gören ve takım yöneticilerimizin desteği ve vermiş olduğu moral ile şampiyonluk yolunda ayağımız hiç bir şeye takılmadan ilerliyoruz. Taraftarlarımızın desteğini de unutamam asla. İster Pozantı’da olsun ister se de Adana da olsun taraftarlarımızın desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu da bizlere ayrı bir güç veriyor.“ dedi. 

Editör: Haber Merkezi