Seyhan’ın sporcusu Avrupa üçüncüsü

Seyhan Belediyespor'un satranç takımı oyuncusu Biçer gururlandırdı

Akay “Gençlere desteğimizin karşılığını alıyoruz”

Adana ve Ülke sporuna yeni yetenekler kazandırmak için farklı branşlarda faaliyet gösteren Seyhan Belediyespor Kulübü sporcusu Atakan Mert Biçer Avrupa Gençler Satranç şampiyonasında kategorisinde Avrupa üçüncüsü oldu.  Genç sporcunun başarısı Seyhan Belediye Başkan Akif Kemal Akay’ın spora ve sporcuya verdiği katkının boşa gitmediğini bir kez daha gösterdi.

Avrupa Satranç Birliği tarafından Ankara'da gerçekleşen Avrupa Gençler Satranç şampiyonasında Seyhan Belediyespor satranç takımı sporcusu Atakan Mert Biçer, Avrupa Gençler Satranç şampiyonasında 16 yaş genel kategorisinde Avrupa üçüncüsü oldu. Atakan Mert Biçer bu başarısıyla Seyhan’ın adını Türkiye ve Avrupa duymuş oldu.

“SPORA VE SPORCUYA VERDİĞİMİZ KATKININ KARŞILIĞINI ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Seyhan Belediyespor'un Atletizmde Kadınlar kategorisinde Süper lige yükselmesinin ardından Satranç takımı sporcusu Atakan Mert Biçer'in de yaş kategorisinde Avrupa üçüncüsü olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, " Sportif anlamda gençlere verdiğimiz önemin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarma konusunda fırsat verildiğinde neler yapabileceklerinin en güzel örneği Atakan Mert Biçer oldu.  Bu başarı doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Genç sporcumuzu ve hocamızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum"dedi.

YETENEKLİ SPORCULARI ADANA VE ÜLKE SPORUNA KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç takımı Antrenörü Demir Gündoğdu ise "Sporcumuz Atakan Mert  Biçer çok iyi bir satranç oyuncusu.  Daha iyi dereceler elde edeceğine inanıyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'a teşekkür ediyorum. Başkanımızın desteğiyle yetenekli sporcularımızı Adana ve Ülke sporuna kazandırmaya devam edeceğiz."dedi .

Editör: TE Bilisim