Sporun değişmez adresi Radyo Pembe’de sporun referans programı “Kamil Yalçın Göl ile Spor Saati” ne konuk olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş ile Yönetici Kemal Sağ, “son 15 yılda Adana'nın en başarılı kulübü” olarak desteği fazlasıyla hak ettiklerini belirttiler.

 “Her şey serbest, susmak yasak!” sloganıyla ün yapan tecrübeli radyocu Kamil Yalçın Göl’ün konuğu olan ÇİLTAR MTİ Kulübü yöneticileri 0534. 215 34 01 numaralı Whats-Up hattına gelen soruları cevapladılar.

MASA TENİSİ ADANA’NIN GURURU

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’nün son 15 yılda Adana'nın en başarılı kulübü olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Botaşspor’dan sonra ilk kez bir Adana takımı Süper Lig’de böylesine büyük bir başarı elde etti. Son yıllarda büyük gelişme gösteren 2500’e yakın sporcusu bulunan masa tenisi branşında elde edilen bu büyük başarılar tarihe altın harflerle geçmiştir. Yıllar sonra Adana’yı Avrupa’da temsil edecek olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü göğsümüzü kabartmıştır. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını görerek yerel yöneticilerimizin masa tenisi branşına daha fazla destek vererek sahip çıkmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

TESİS YAPMAK İÇİN YER İSTİYORUZ

Son 15 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Yöneticisi Kemal Sağ, “Zor şartlarda imkânsızlıklar içerisinde çalışarak kazandığımız bu şampiyonluklar son derece önemli. Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Adana'daki tesisler yeterli değil, bizim tek isteğimiz yer verilirse binamızın olması ve daha fazla sporcu yetiştirmektir. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yerel yöneticilerimizden destek bekliyoruz. Bize yer vermeleri halinde bu imkânlarla başardığımız şampiyonlukların daha da fazlasını Adana'ya getireceğiz” diye konuştu..

Editör: Güven BOĞA