AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Dağlı, “Bize düşen birlik, beraberlik ruhu ve şanlı ecdadımızdan aldığımız ilhamla vatanımızı her türlü şer odaklarına karşı sonuna kadar korumaktır.” dedi.

Tamer Dağlı’nın birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı mesajı şöyle; “98 yıl önce, tarihi nice kahramanlıklarla dolu aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, vatana göz diken, milletimizi ortadan kaldırmak isteyen işgalciler mağlup etti. 98’inci yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen, azim, inanç ve kararlılıkla vatanını nasıl müdafaa edebileceğini yedi düvele göstermiştir.

Şüphesiz, bu büyük zafer tüm dünyaya Türklerin vatan ve millet için şartlar ne olursa olsun, hiç düşünmeden canını vereceğini tekrar ispat etmiştir.

Bugün bize düşen birlik, beraberlik ruhu ve şanlı ecdadımızdan aldığımız ilhamla vatanımızı her türlü şer odaklarına karşı sonuna kadar korumaktır.

Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Editör: TE Bilisim