HER GÜN 5 ÇEŞİT YEMEK

Vatandaşların sosyal hayatına dokunan, ihtiyaçların karşılanması için uygulamalar hayata geçiren Tarsus Belediyesi, yemek ihtiyacı için önemli bir hizmete daha imza attı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın söz verdiği uygun fiyatlı ve hijyenik koşullarda yemek hizmeti verecek olan ve Siptilli Çarşısı’nda açılan “Halk Restoran” vatandaşların hizmetine sunuldu.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sözlerinden biri olan Halk Restoran, özellikle öğrencilerin, emekçilerin ve dar gelirli vatandaşların günlük yemek masrafına destek olmak için hizmete başladı. Halka sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı öğünler sunan Halk Restoran, Siptilli Çarşısı’nda hizmet vermeye başladı. Restoran içindeki tüm bölümler vatandaşlar için büyük bir özenle hizmete hazır hale getirildi. Üretici Kadın Kooperatifi’nden kadınlar tarafından hazırlanan yemekler vatandaşların hizmetine sunuldu. Kadın istihdamına da büyük ölçüde katkı sağlanan Halk Restoran, hijyenik ve uygun fiyatlı ev yemekleri ile vatandaşları bekliyor.

UYGUN FİYATA KALİTELİ YEMEK

Üretici kadınlar en güzel yemekleri Tarsuslu vatandaşlar için hazırlıyor. Ayrıca, restoranda hijyenik üretim ve sunuma büyük bir hassasiyet gösteriliyor. Hazırlanan yemekler tezgâhta yerini alıyor. Kaliteli yemeği uygun fiyata temin eden vatandaşlarda büyük bir memnuniyet oluşuyor. Lokanta, maksimum dolulukla hizmet veriyor. Siptilli Çarşısı’nda kurulan Halk Restoran’ın hijyenik mutfaklarında özenle hazırlanan yemekler, her gün Halk Restoran’da Tarsus halkına sunuluyor. Dileyen herkes öğünleri uygun fiyatlarla alabilecek.

Editör: Haber Merkezi