CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL: “ DAYANIŞMA EKMEKLERİMİZLE BİRLİK VE DAYANIŞMA KÖPRÜLERİ KURUYORUZ”

İlçe Başkanı Ozan Varal:

“Gönüllülerimizin sevgisi ile yoğrulan hamurlarımız, emek ve dayanışma ile ekmeğe dönüştü.

Ferahim Şalvuz Mahallemizde kapı kapı gezerek halkımız ile bir araya geldik, dertlerini dinledik.

Halkın iktidarı ile güzel günler yakın!

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü tarafından uygulanan ve Türkiye’de tek olan “Dayanışma Ekmeği” projesi, dezavantajlı bölgelerde yurttaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Bağışlanan unların gönüllü kadınlar tarafından yufka ekmek olarak pişirilip, hijyen şekilde paketlenerek vatandaşlara dağıtıldığı “Dayanışma Ekmekleri” bu kez de Tarsus Ferahim Şalvuz Mahallesi sakinleri için pişirildi.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin özverili çalışmalarıyla uygulanan ‘Dayanışma Ekmeği’ Projesi kapsamında, Ferahim Şalvuz Mahallesi’nin mütevazı sokakları tek tek gezilip, kapılar çalınarak, vatandaşlara selamlar verildi ve ekmekler dağıtıldı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ekmek projesi ile gönül köprüleri kurduklarını ifade ederek, “Cumhuriyet tarihinin en yüksek enflasyonu altında yaşama mücadelesi veren, çocuklarının yarınlarından endişe eden insanlarımızla ekmeğimizi paylaşıyoruz.

Evet, bu proje ile gönül köprüleri kuruyoruz. Projenin ilk başladığı Fevzi Çakmak Mahallemizden, Yeni Mahalle’den, ardından Yarbay Şemsettin, Gaziler, Reşadiye, Girne, Tekke, Yenice ve daha birçok mahallemizden yurttaşlarımız halen bizleri arayarak, bu zor günlerde onları unutmadığımız için teşekkürlerini iletiyorlar. Bu, zor günlerin yakında sona ereceğinin, halkın iktidarının yakın olduğunun, çocukların yatağa aç girmeyeceğinin, emekli maaşıyla ay sonunu kara kara düşünen Ahmet amcamızın artık daha rahat edeceği günlerin yakın olduğunun işareti. Evet, dayanışma, birliktelik ve el ele vererek bu zor günleri aşacağız. Tarsus’u karış karış gezmeye, halkımızı işyerlerinde, evde, sokakta ziyaret etmeye, birebir görüşmeye devam edeceğiz. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. CHP iktidarını halkımızla birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim