Araba satın almak isteyen kişilerin elinde peşinatı bulunmuyorsa aklına gelen ilk yöntemlerden biri bankalardan kredi çekme fikri oluyor. Yüksek faiz oranlı geri ödemelere sahip banka kredileri aylık ödeme yapacak kişileri zor duruma düşürüyor. Faizsiz, kredisiz araba sahibi olmak isteyen kişiler için vadeli araç alma imkânını sizlere sunan kuruluş Katılımevim’dir.

Katılımevim var olduğu günden itibaren insanların yanında olan, onları zor durumda bırakmadan yatırım sahibi olmalarını sağlayan anlayışıyla yola çıkmıştır. Yıllardır Türkiye’nin dört bir yanından kişiler tarafından tercih edilir; ev veya araba satın almak isteyen yatırımcıları hayallerine kavuşturmuştur.  BDDK lisanslı tasarruf finansman kuruluşu olan Katılımevim siz yatırımcıları düşünüp vadeli araç satın alma yöntemini geliştirmiştir.

Vadeli Araç Nasıl Alınır?

Vadeli araç satın almak isteyen kişiler ister sıfır otomobil isterlerse ikinci el araba alabilirler. Katılımevim faizsiz tasarruf yöntemlerinden sizlere en uygun olanlarını kullanır. Vadeli araba satın alacak olan kişiler Katılımevim ile iletişime geçip faizsiz tasarruf finansman yöntemleri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir. Böylece kendinize uygun olan yönteme karar verebilirsiniz.

Vadeli ikinci el araba satın almak istediğiniz takdirde satın alacağınız aracı bulmanız yeterli olacaktır. Türkiye’nin her noktasından araba beğenebilir ve satın alabilirsiniz. Satın almak istediğiniz aracı belirledikten sonra Katılımevim firmasıyla iletişime geçip satın aldığınız araç için ödeme miktarı belirlenir. Katılımevim vadeli araba taksitlerini sizin bütçenize uygun olarak hazırlar. Sizden aldığı bilgiler doğrultusunda taksitleri düzenler ve ödeme planını size sunar. Ödemeler sırasında herhangi bir gecikme yaşanması durumunda firma ile iletişime geçip aylık ödemenizin gecikeceğini bildirmeniz yeterli olacaktır. Geciken ödemeleriniz için sizden gecikme ücreti talep edilmez.

Katılımevim yıllardır pek çok kişiyi araç sahibi yaparak güvenilirliğini kanıtlayan bir firmadır. Araba sahibi olan kişilerden her zaman güzel dönütler alarak yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Kişilerin araç satın alırken marka, model, araç tipi sınırlaması bulundurmadan dilediği arabaya sahip olmasını sağlar. Siz de vadeli araba sahibi olmak istiyorsanız Katılımevim markasıyla iletişime geçerek size en uygun yöntemlerle araç sahibi olabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim