Dezavantajlı bölgelerdeki eğitim-öğretim durumunun değerlendirilmesiyle ilgili istişare toplantısı Vali Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Milli Eğitim Bakan Müşaviri Sevil Uygun İlikhan, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Yaşar Koçak,  Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu,  Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın Numanoğlu, Din Öğretimi Genel Müdürü Dr. Nazif Yılmaz, Özel Eğitim ve Rehberlik Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sabahattin Dülger ve İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun katıldı.

Toplantıda, Adana’nın dezavantajlı bölgelerinde şimdiye kadar gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ile yapılması planlanan yeni çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban; eğitimin bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli etkenlerden biri olduğunu belirterek “İlimizde verilen eğitimin kalitesini bulunduğu noktadan daha da ileriye taşımak amacıyla gerçekleştirilecek tüm çalışmalara her zaman destek olan, başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve değerli genel müdürlerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Toplantı, yapılan bilgilendirmelerin ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim