Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti. Vali Elban ve Başkan Karalar, Adana için birlikte çalışarak, kenti olduğundan daha iyi yerlere getirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

BELEDİYECİLİĞİN KİTABINI YAZMIŞ BİR İSİM

Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeydan Karalar, “İşinde oldukça deneyimli olan sayın Valimizin, üstelik belediyecilikle ilgili kitap yazmış bir isim olarak Adana’da göreve başlaması bizim için büyük mutluluk. Önceki Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş da Adana için önemli işler yaptı. Birlikte daha ileri boyutta işler yapacağımız düşüncesiyle doluyuz ve mutluyuz” dedi.

ADANA’YI BİRLİKTE HAK ETTİĞİ YERE GETİRİRİZ

Adana’da çeşitli sorunlar ve problemler olduğunu dile getiren Başkan Zeydan Karalar, “Son yıllarda potansiyeline uygun gelişme ivmesini gösterememiş bir şehir Adana ama aynı zamanda çok da dinamik bir kent. Tarım ve sanayi açısından ciddi altyapısı olan bir şehir. İyi şeyler olmaya başladı. Umarım bunlar artarak, katlanarak devam eder. Sizlerin de sayesinde hak ettiği yeri bulur Adana. Bizim Adana’da yaptığımız her olumlu iş devlete de olumlu yansır” diye konuştu.

HER GEÇEN GÜN ADANA’NIN İNANILMAZ ZENGİNLİKLERİNİN FARKINA VARIYORUZ

Adana Valisi Süleyman Elban da, görev değişiminin, millete hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Sağ olsun bizden önceki meslektaşlarımızın yaptığı kamu görevini, taşıdığı bayrağı biz de bir adım öteye götürmek istiyoruz ve böyle bir samimi gayret içinde olmak üzere geldik. İnşallah burada alnımızın akıyla, görevimizi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız. Bir arada olduğumuz sürece başaracağımıza inanıyorum.

Adana’yı çok iyi tanımıyordum ama belli bilgiler almıştım. Adana’nın her açıdan potansiyelinin yüksek olduğunu gelince daha iyi gördüm. Her geçen gün de çok farklı alanlarda inanılmaz zenginliği ve potansiyeli olduğunu görüyoruz. İnşallah bunları önce Adanalıların olmak üzere, ülkemizin, insanımızın ve insanlığın faydasına olacak şekilde harekete geçirebilirsek, ya da mevcut yürüyeni biraz daha hızlandırabilirsek ne mutlu bize.”

VALİ SÜLEYMAN ELBAN’A BİLGİ AKTARILDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir bürokratları ile birlikte, Adana Valisi Süleyman Elban’a; yapılan, devam eden ve yapılacak Büyükşehir projeleri hakkında bilgi de verdi.

Editör: TE Bilisim