Mersin Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Ramazan Ateş, görevli olduğu Batıkent Mahallesi’ndeki Kardeşlik Parkı’nda bulduğu ve içerisinde bir miktar para ve altın olan cüzdanı polis ekiplerine teslim etti. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, duyarlı davranışından dolayı Ateş’e teşekkür etti.

Yenişehir Belediyesi personeli Ramazan Ateş örnek bir davranışa imza atarak temizlik yaptığı parkta bulduğu, içerisinde nakit para ve altın bulunan cüzdanı Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.  Sabah temizlik yaptığı esnada yerde bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırılması için polis ekiplerine teslim eden Yenişehir Belediyesi personeli Ramazan Ateş, “Yenişehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde park görevlisi olarak çalışıyorum. Saat 8’de göreve başladık. Parkta sabah temizliği yapıyordum.  Yerde bir cüzdan gördüm. Süpürgemle alıp çöpe atmak istedim ancak ağır olduğunu fark ettim.  Açıp bakınca içerisinde para ve altın olduğunu gördüm. Ondan sonra polisi arayarak cüzdanı kendilerine teslim ettim.” dedi.

Tutanak altına alarak cüzdanı teslim alan Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Ramazan Ateş’e duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi