AK Parti Hatay İl Başkanımız Adem Yeşildal, HATSU meclis toplantısında suya %25 zam kararının alındığını belirterek bu kentin hizmete ihtiyacı olduğunu belirtti.

%140'lık zam talebinin Cumhur İttifakı oylarıyla reddedildiğini belirten İl Başkanımız Yeşildal, Hatay'ın su ve yol gibi en temel meselelerle boğuşmayı değil, hizmetin en güzelini hak ettiğini belirtti.

MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Alınan zam kararının hizmetlerin devamını amaçladığını belirten Yeşildal, "Gerçekleştirilen HATSU Genel kurulunda Büyükşehir yönetimi tarafından gündeme getirilen %140 zam talebi Cumhur İttifakı grubunun oylarıyla red edilmiştir. Genel kurul tarafından su fiyatlarında %25 artışa karar verilmiştir. İlimize hayırlı olsun. Bu şehir kaynaklarının çarçur edilmesini, su ve yol gibi en temel meselelerle boğuşmayı ve bu keşmekeşliği asla hak etmemektedir. Bu kadim şehir hizmetlerin en güzelini hak etmektedir. Bu İl; kentsel rekreasyon alanlarını, konut stokunun sağlıklaştırılmasını, mavi bayraklı sahilleri, milli parkları, teleferikleri, raylı ulaşım sistemlerini, kurtuluş (Herod) caddesi yayalaştırmasını, tarihi ve kültürel dokusunun ön plana çıkaran dönüşümleri hak etmektedir".

%140'lık zam kararını vatandaşın lehine olacak şekilde reddeden Cumhur İttifakı adına konuşan İl Başkanımız Yeşildal, zam kararının Hatay halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Editör: Haber Merkezi