AHMET ŞERİF İZGÖREN’E YÜREĞİR’DE YOĞUN İLGİ

YAZAR İZGÖREN ADANALILARLA BULUŞTU

Yüreğir Belediyesi Kültür Sanat Günleri kapsamında Adanalılarla buluşan Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören’in “Masallarda bir peri çıkar karşımıza” konulu konferansı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve yaklaşık bir saat süren söyleşide katılımcıları toplumsal gelişime davet eden Ahmet Şerif İzgören, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurguladı.

Konferansa Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, eşi Raziye Kocaispir, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, STK ve siyasi partilerden temsilcilerle çok sayıda Adanalı katıldı.

‘KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ YÜREĞİR’DE ATACAK’

Konferansın açılış konuşmasını yapan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Belediyesi Kültür Sanat Günleri’nin 2022 yılında daha da hareketleneceğini belirterek; “Her ay 1 konferans, eğitim, çocuk tiyatrosu ve sergilerle Adanalı hemşehrilerimizi kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturacağız. Adana’da kültür ve sanatın kalbi Yüreğir’de atacak” dedi.

İZGÖREN İYİLİĞİN BAŞARIYA DÖNÜŞÜMÜNÜ ANLATTI

Kişisel Gelişim ve Girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren Ahmet Şerif İzgören, konferansta mücadele ruhu, bilgi, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin toplumsal hayatta başarıya nasıl dönüştüğünü anlattı.

İzgören “Bu dünyada ayakta kalabilenler, yataktan kalktığı andan itibaren istedikleri koşulları arayan ve bulamadıkları takdirde onları yaratanlardır” diyerek girişimcilik konusundaki tecrübelerini Adanalılarla paylaştı. Verdiği ilginç örneklerle konferansını zenginleştiren ve sık sık alkış alan İzgören, katılımcılar tarafından ilgi ile takip edildi.

Konferansın sonunda Başkan Kocaispir, İzgören’e kültürevlerinde hazırlanan özel bir tablo takdim etti. Programın ardından İzgören, kendisine yoğun ilgi gösteren Adanalı hayranları ile sohbet ederek fotoğraf çektirdi, kitaplarını imzaladı.

Editör: TE Bilisim