BAŞKAN KOCAİSPİR: “YÜREĞİR’DE PARKSIZ MAHALLE KALMAYACAK”

Yeşil alan ve park çalışmalarına hız veren Yüreğir Belediyesi, parkı olmayan mahalleleri parklarla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’de parksız mahalle bırakmayacağız” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana ‘Bizim Derdimiz İnsan’ sloganı ile insan odaklı projelere imza atan Başkan Kocaispir, ilçenin gelişimi ve dönüşümü için yoğun bir çalışma yapıyor. 2020 yılı içinde 8 adet çocuk oyun ve dinlenme alanını hayata geçiren Yüreğir Belediyesi, 49 mevcut parkın da inşaat ve tadilat işlerini tamamladı. Devam eden çalışmalarla yıl sonuna kadar hiç parkı olmayan 10 mahalle parkla buluşacak.

Yüreğir’de parksız mahalle bırakmayacaklarını belirten Başkan Kocaispir, Camili, Çatalpınar, Gümüşyazı, Kayarlı, Pekmezli, Sakızlı, Sazak, Yahşiler, Yalnızca ve Yeniköy mahalleleri için ihale sürecinin başladığını söyledi.

Başkan Kocaispir, “Yüreğir’imiz devasa kamu ve özel sektör yatırımları ile Adana’nın yeni cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Doğru planlama ve yönetimle çevreye duyarlı, yaşayanların memnun, görenlerin yaşamak istediği bir Yüreğir için çalışıyoruz. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemizde bulunan parkların ve yeşil alanların bakımları ile iyileştirme çalışmalarını aksatmadan yaparken bir taraftan da ilçemize yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırıyoruz.

Biliyoruz, hiç parkı olamayan kırsal mahallelerimiz var. Bir program dahilinde bütün mahallelerimizi parklarla donatacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim