Zarif, Güçlü ve Şık... Biliana Doll ile Sahillerde İkonik TasarımlarKaliteli kumaş ve zarafet dolu bir koleksiyon... Uluslararası lüks giyim markası Biliana Doll, sahillere yepyeni bikini ve mayolarını rengarenk ve çarpıcı koleksiyon ile sunuyor. Bu senenin gözdesi ipli tasarımları şık ve kaliteli kumaşlarıyla birleştiren Biliana Doll, tüm kadınların her yerde kendilerini özel hissetmeleri sağlıyor. 

Kadın vücuduna övgü olarak tasarlanan Biliana Doll, 2021 yaz koleksiyonunu tüm dünyaya satışa sundu. Plaj kültürüne yepyeni bir soluk getiren marka, bu yaz kontrast renklere ağırlık verdiği mayo ve bikini koleksiyonunda dekolte, ip ve transparan ağırlıklı mayo ve bikinileriyle tüm kadınları plaj şıklığına davet ediyor. Koleksiyonun en göze çarpan modellerinden transparan mayolar, hem rahatlık hem de şıklık vaat ediyor. İp tasarımıyla öne çıkan bikini ve mayolar ise sezonun modasından taviz vermeyen kadınlara leopar, siyah ve kontrast renklerin şıklığını sunuyor. Geometrik şekiller, pırıltılı dokunuşlar, ikonik çizgiler ve parlak dokulu kumaşlar ise koleksiyonun öne çıkan gözde tasarımları. 

Biliana Doll hakkında

Kurucusunun adını taşıyan Biliana Doll, küresel bir lüks tatil giyim markası olarak 2021 yılında İstanbul'da kuruldu. Kadın vücuduna övgü olarak tasarlanan Biliana Doll Koleksiyonu, kadınların her yerde kendilerini özel hissetmeleri için kaliteli kumaş ve aksesuarlardan oluşuyor. Uluslararası satış ve nakliye hizmeti sunan marka, tüm dünyaya plaj şıklığını taşıyor. www.bilianadoll.com

Editör: TE Bilisim