ABD’nin Pensilvanya eyaletinde yer alan Philadelphia kentinde Ramazan Bayramı etkinliği sırasında silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda, çok sayıda kişi yaralandı.

ABD basınında yer alan haberlere göre, olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı ve çok sayıda silah ele geçirildi.

Abdde Ramazan Bayravvvvvmi Etk 508 2

ABD basınında yer alan haberlerde, olayla ilgili çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve çok sayıda silahın ele geçirildiği ifade edildi.

Action News'ün polis kaynaklardan edindiği bilgiye göre şu anda dört kişi gözaltında ve bir polis memuru da ateş açtı. Polis memurunun açtığı ateş sonucu birinin vurulup vurulmadığı henüz bilinmiyor. Olay yerinden kaçan bir yayaya otomobil çarptı. Bu kişinin yaralanma derecesi henüz bilinmiyor..

Rusya topraklarında bir gecede 17 insansız hava aracı imha edildi Rusya topraklarında bir gecede 17 insansız hava aracı imha edildi

ŞEHİR ÇAPINDA POLİS MÜDAHALESİ ÇAĞRILDI…

Bu olaya yardım etmek için Philadelphia şehrinin dört bir yanından memurlar çağrıldı. SWAT dahil olmak üzere çeşitli kolluk kuvvetleri hızla olay yerine geldi. Görgü tanıklarının ifadeleri ve polis faaliyetleri, saldırının yaygın bir paniğe yol açtığını ve katılımcıların güvenlik için kaçtığını öne sürüyor. Birden fazla suç mahallinin bulunması ve çok sayıda ateşli silahın bulunması, soruşturmanın karmaşık olduğuna işaret ediyor..

G K1 L U C W Y A Ae L

Editör: Haber Merkezi