Geçtiğimiz yıllarda eski televizyon sunucusu, ünlü, ödüllü yaşam koçu ve uzman astrolog olarak daha çok eski CANDAN soyadıyla tanınan CANER SAYGINER hem yaşadığı sağlık ve aile problemleri nedeniyle hem de bulunduğu sektörlerin kirlenmesi gerekçesiyle hem medyaya hem de meslek hayatına ara vermişti.

Ünlü olmadan önce kozmetik, kamu, bankacılık, sosyal medya, eğitim, işletme gibi alanların olduğu birçok sektörde hem çalıştığı hem de sürekli eğitim hayatına devam ettiği bilinen Caner SAYGINER ülkemiz de sosyoloji alanında eğitimler almış, medyaya ve mesleklerine ara verdiği süreçte ise yurtdışında farklı ülkelerde psikoloji, ticari ve hukuki birçok eğitimi yüksek derecelerle tamamlamıştır.

Hümanist ve çok yönlü kişiliğiyle, medyaya da sıklıkla yansıyan zorlu ve mücadele dolu geçmişiyle tanınan CANER SAYGINER, Hem ülkemizde hem de yurtdışında birçok sivil toplum kuruluşuna kamu ve toplum yararına hizmet vermiş ve toplumun gelişimi için önemli isimlerle bürokratik bağlar kurmuştur.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘10- 16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında ‘Bocce Turnuvası’ düzenliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘10- 16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında ‘Bocce Turnuvası’ düzenliyor.

Aldığımız duyumlara göre Caner SAYGINER Klinik Psikoloji Yüksek Lisansının Ardından Sosyal Psikoloji alanında Doktorasını bitirmek üzere ve ülkemizde geçmişteki tecrübeleriyle insan ve hizmet odaklı, geleceğe yönelik akademik çalışmalar ve ticari faaliyetler başlatmak üzereymiş.

Heyecan ve merakla bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi