Emek Partisi Genel Başkanı Seyit Aslan: "Çöktürme Planı Sökmez! Emek Partisi Genel Başkanı Seyit Aslan: "Çöktürme Planı Sökmez!

31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partiler de adaylarını açıklamaya devam ediyor. Emek Partisi (EMEP) ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını bugün İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı ile açıkladı.

Toplantıya; EMEP Genel Başkanı Seyit Aslan, EMEP İstanbul Milletvekili İskender Bayhan, EMEP Kocaeli İl Başkanı İlhami Şahbaz ile siyasi partilerin temsilcileri katıldı. Emek Partisi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı, geçmiş dönem il başkanı Arzu Erkan oldu.

EMEP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Arzu Erkan, gerçekleştirdiği adaylık konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Hep birlikte demokratik ve halkçı bir yönetim anlayışı için yola çıkıyoruz. Bizim için büyük bir sorumluluk. Partimizin ilk adayı olarak ilan edildim. 70 gün boyunca girilmedik ev, gidilmedik fabrika bırakmayacağız. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">&quot;Kenti yönetenler Kocaeli’ye sanayi kenti derler. &#39;Marka kent yaratacağız&#39; demek kenti ticari bir meta haline getirdiklerinin itirafıdır.<br>Onlar sanayi kenti diyor, biz emek kenti.Emek kenti Kocaeli için yola çıkıyoruz&quot;<a href="https://t.co/qsRVTfBSNx">https://t.co/qsRVTfBSNx</a></p>&mdash; Arzu Erkan (@arzuerkan4) <a href="https://twitter.com/arzuerkan4/status/1749035998065946680?ref_src=twsrc%5Etfw">January 21, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Editör: Haber Merkezi