Genç Düşünce Enstitüsü'nden Anma Etkinliği: Eylem Balcı Saygıyla Anıldı

Genç Düşünce Enstitüsü, CHP Altındağ Kadın Kolu Başkanı ve AGEK Koordinatörü Eylem Balcı'yı anma etkinliği düzenledi. Acısı hala yüreklerde olan ve enstitünün tiyatro kurulu olan AGEK Koordinatörü olarak görev yapan değerli Eylem Balcı, ebediyete uğurlanmasının ardından anıldı.

Anma etkinliğine katılanlar arasında CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Ankara Milletvekilleri Aylin Yaman ve Aliye Timisi Ersever, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Ankara İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Sosyal Demokrasi Derneği (SDD) Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birçok yol arkadaşı bulunuyordu.

418816965_18412232500008825_4051253662221139708_n

Etkinlikte konuşan katılımcılar, Eylem Balcı'nın özverili çalışmalarını, sosyal demokrasiye olan bağlılığını ve anlamlı katkılarını vurgulayarak onu saygıyla andılar. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Eylem Balcı'nın sosyal demokrat değerlere olan sadakatinin partilerine ve topluma önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.

CHP'li Ayhan Barut "19 Mayıs ruhuyla aydınlık yarınlara yürüyoruz" CHP'li Ayhan Barut "19 Mayıs ruhuyla aydınlık yarınlara yürüyoruz"

Etkinlik, anılan isme duyulan özlem ve saygıyla son buldu. Genç Düşünce Enstitüsü, Eylem Balcı'nın anısını yaşatmak olan bağlılığını gelecek nesillere aktarmak adına düzenlenen etkinliğiyle önemli bir anlam yaratmış oldu.

m1-1

Editör: Haber Merkezi