Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleşen Gold Faces Uluslararası Ödül Gecesi'nde, büyük bir heyecan ve coşku içinde geçen etkinlikte, dikkat çeken bir isim olarak öne çıkan Dila Güneş, "Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Spiritüel Danışmanı" ödülüne layık görüldü. Güneş'in bu ödülü almasının ardında, spiritüelizm alanındaki derin bilgisi, etkileyici danışmanlık yetenekleri ve özgün yaklaşımı bulunuyor.

Şahin Bilgiç’ten Öğrencilere Hayat Dersi “Kendinizi iyi tanıyın!” Şahin Bilgiç’ten Öğrencilere Hayat Dersi “Kendinizi iyi tanıyın!”

Ödül töreninde sahneye çıkarak duygusal bir teşekkür konuşması yapan Güneş, bu önemli başarıya ulaşmasında desteklerini esirgemeyen ve kendisine inanan herkese içtenlikle teşekkür etti. Güneş, spiritüel danışmanlık alanındaki çalışmalarını daha da ileriye taşıma sözü verirken, gelecekteki projeleri hakkında heyecanını paylaştı.

Bu ödül, Dila Güneş'in spiritüel danışmanlık dünyasındaki başarılı çıkışını taçlandırarak onun adını uluslararası platformda daha da duyurmasına katkı sağlamış oldu.

WhatsApp Image 2023-12-16 at 11.18.30
Güneş'in gelecekteki projelerine olan motivasyonunu artırarak, spiritüel rehberlik konusundaki etkileşimini genişletmesine vesile oldu. Başarılarına yeni başarılar eklemesi ve daha fazla kişiye ilham kaynağı olması kendisinden beklenenler arasında.

Editör: Haber Merkezi