Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir belediye başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir seçim sonuçlarıyla ilgili x sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı,

Kocaispir paylaşımında şu ifadelere yerverdi.

Kıymetli Adanalılar,

Değerli Hemşehrilerim,

Bugüne kadar hep Adana’mıza gönül verdik. Adana’mız için çalıştık.

Attığımız her adımda, çaldığımız her kapıda tek gayemiz; hemşehrilerimizin sıkıntılarına ortak olmak, gönüllerine girebilmek oldu. Bizim derdimiz her zaman insan oldu.

Adana’mız için titizlikle ve muhabbetle çalıştık, projelerimizi anlattık.

Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir belediye başkan adayı olarak katılmaktan onur duyduğum 31 Mart yerel seçimlerinde; Adana’mıza yakışır bir demokrasi şöleni gerçekleşti. Hemşehrilerimizin tercihi başımızın üstündedir. Seçim sonuçları ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun. Seçilen tüm belediye başkanlarımıza başarılar dilerim.

Adana hepimizin gözbebeği. Adana bizim sevdamız. Bu anlayışla bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu güzel şehir için samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz.

Milletvekili Perihan Koca'dan Hatay iline yönelik Rezerv Alan Konulu Soru Önergesi Milletvekili Perihan Koca'dan Hatay iline yönelik Rezerv Alan Konulu Soru Önergesi

Adaylık kampanyamız boyunca yaptığımız çalışmalarda desteğini esirgemeyen tüm dava ve yol arkadaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunarım.

Editör: Haber Merkezi