Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca son düzlüğüne girilen yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akdeniz ilçesindeki seçim çalışmalarına katılan Koca 28 Mart’ta bir dizi etkinliğe katıldı. İlk olarak parti heyeti ile birlikte serbest bölgeyi ziyaret etti. Perihan Koca ve beraberindeki parti heyeti burada DEM Parti’ye oy çağrısı yaparken seçim pusulası çalışması da gerçekleştirdi. Oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan çalışmanın ikinci adresi ise Şevket Sümer Mahallesi oldu.

SERBEST BÖLGE ZİYARETİ
Toplumsal Özgürlük Partisi sözcüleri kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca seçim çalışmasının son günlerinde parti heyeti ile birlikte serbest bölgeyi ziyaret etti. Serbest bölgede Tekstil ve diğer iş kollarındaki işçilere yerel seçimlerde Dem Parti'nin Akdeniz belediye eş başkan adaylarının desteklenmesi çağrısı yapan Koca, Akdeniz Belediyesi'ni kazanmaları halinde belediyeyi işçilerle, kadınlarla, gençlerle birlikte yöneteceklerini belirtti.

Serbest Bölge 2
ŞEVKET SÜMER MAHALLESİ'NDE İFTAR ETKİNLİĞİ

İYİ Parti kurultayında ilk tur sonuçları belli oldu İYİ Parti kurultayında ilk tur sonuçları belli oldu


Perihan Koca'nın bir sonraki durağı Şevket Sümer Mahallesi oldu. Şevket Sümer Mahallesi'nde düzenlenen iftara katılan Perihan Koca iftarda Şevket Sümer halkı ile bir araya geldi.


HOMURLU HALK TOPLANTISI


Iftarın ardından Perihan Koca ve parti heyetinin bir sonraki durağı Homurlu Mahallesi oldu. Homurlu Mahallesi'ndeki bir evin avlusunda gerçekleştirilen halk toplantısına Homurlu halkının ilgisi yüksekti. Homurlu halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda mahallenin sorunları masaya yatırıldı. Parti heyeti seçilmeleri durumda bu sorunların çözümü için çalışacaklarını taahhüt ettiklerini belirttiler.

Şevket Sümer
IAN F. HANCOCK ROMAN ARAŞTIRMALARI ARŞİV ve KÜLTÜR MERKEZİ


Perihan Koca ve parti heyetinin son durağı Ian F. Hancock Roman Araştırmaları Arşiv ve Kültür Merkezi oldu. Burada Roman yurttaşlarla bir araya gelen partililer Roman yurttaşların sorunlarını dinledi. İşsizlik, ayrımcılık, temel kamusal haklara ulaşmada yaşanan güçlükler konuşuldu.

Hancock

Editör: Haber Merkezi