Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca son düzlüğüne girilen yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akdeniz ilçesindeki seçim çalışmalarına katılan Koca 29 Mart’ta bir dizi etkinliğe katıldı. İlk olarak Kuruçeşme'de Tüm Emekli-Sen standını ziyaret etti. ikinci adresi ise Kazanlı Mahallesi'nde kadınlarla ev toplantısı gerçekleştirdi, Kadın toplantısının ardından Perihan Koca ve parti heyetinin bir sonraki durağı Adanalıoğlu Mahallesi oldu.  Buarada mahallenin sorunları masaya yatırıldı.

TÜM EMEKLİ-SEN STANT ZİYARETİ

Emekli 2
Toplumsal Özgürlük Partisi sözcüler kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca seçim çalışmaları kapsamında parti heyeti ile birlikte Kuruçeşme'de Tüm Emekli-Sen standını ziyaret etti. Ekonomik dar boğazda geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yerel seçimlerde Dem Parti'nin Akdeniz belediye eş başkan adaylarının desteklenmesi çağrısı yapan Koca, halkçı bir belediyecilik anlayışı ile kenti yöneteceklerini belirtti.

Kazanlı
KAZANLI KADIN TOPLANTISI

Milletvekili Perihan Koca'dan Hatay iline yönelik Rezerv Alan Konulu Soru Önergesi Milletvekili Perihan Koca'dan Hatay iline yönelik Rezerv Alan Konulu Soru Önergesi


Perihan Koca'nın bir sonraki durağı Kazanlı Mahallesi oldu. Kazanlı Mahallesi'nde kadınlarla gerçekleştirilen ev toplantısında, kadınların sorunları üzerine konuşuldu. Kadınların söz yetki ve karar organlarında yer aldığı kadın belediyecilik, halkçı belediyecilik vurgulandı.

Adanalıoğlu
ADANALIOĞLU HALK TOPLANTISI


Kadın toplantısının ardından Perihan Koca ve parti heyetinin bir sonraki durağı Adanalıoğlu Mahallesi oldu. Adanalıoğlu halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda mahallenin sorunları masaya yatırıldı. Parti heyeti mevcut sorunların çözümü için çalışacaklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi