ŞAMPİYONLUĞA KOŞAN ADANA TAKIMI SPONSOR ARIYOR

BAŞKAN ALİ DEMİRÇALI, 'ÇİLTAR MASA TENİSİ İHTİSAS KULÜBÜ'NE  DESTEK VERMELİYİZ' BAŞKAN ALİ DEMİRÇALI, 'ÇİLTAR MASA TENİSİ İHTİSAS KULÜBÜ'NE DESTEK VERMELİYİZ'

Adana’yı şampiyonluğa taşımak isteyen TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi voleybol takımı, yarı final yolunda. Hatay ve Mersin takımlarına set vermeden 3-0 yenerek bölge birincisi olan başarılı takımın en büyük sıkıntısı ise sponsor bulamaması.

Kırşehir’de yarı final oynayarak Adana’yı temsil edecek olan bölge birincisi TOKİ Anadolu Lisesi voleybol takımı, sponsor arıyor. Şehir şehir gezen ve adını şampiyonluğa yazdırarak Adana’nın gücünü göstermek isteyen takım, sponsor desteği bekliyor.

TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi, Adana'da 7 maç yapıp 7 galibiyet alarak toplamda bir set vererek Adana şampiyonu oldu. Başarılı takım, 4-7 Aralık tarihlerinde Karaman'da yapılan bölge müsabakalarında Hatay ve Mersin takımlarına set vermeden 3-0 yenerek bölge birincisi oldu.  24-28 Aralık tarihlerinde Kırşehir’de yapılacak yarı finallerde Adana’yı ve okullarını temsil edecekler. Ulaşım ihtiyacı için araç sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden okul, şampiyonluğa doğru koşarken takımın ihtiyaçları için sponsor aradıklarını ifade etti. 

Editör: Haber Merkezi